Search

Pandhuis Uden

Pandhuis Uden
Dit pandjeshuis in Uden kun je zien als een echte pawn shop, je kunt er je waardevolle spullen in onderpand geven in ruil voor cash geld en je kunt er je spullen verkopen. Ook heeft dit pandhuis een wisselend aanbod van gebruikte spullen te koop. Dit pandjeshuis ligt op ongeveer een kilometer afstand van het centrum van Uden en met de auto kom je er erg gemakkelijk, bijvoorbeeld via de N264, de Industrielaan en vervolgens de Loopkantstraat, aan de rand van het industrieterrein bij de woonwinkels.

Je spullen verpanden bij Pandhuis Uden
Bij Pandhuis Uden kun je een grote hoeveelheid aan waardevolle goederen in onderpand geven voor direct cash geld. De taxateur bepaalt hoeveel je kunt lenen en met de terugkoop-optie kun je op de afgesproken datum je goederen terugkopen, je betaald een vooraf afgesproken rente over je lening. Dit is makkelijk wanneer je even snel cash geld nodig bent en dit niet bij de bank of familie kunt of wilt lenen. Je kunt een ruim assortiment aan gebruikte goederen in onderpand geven waaronder gouden en zilveren sieraden, andere gouden voorwerpen, elektronica (compleet en werkend), gereedschap, gameconsoles, mobiele telefoons en nog veel meer. Wil je zeker weten of je jouw spullen hier in onderpand kunt geven, bel het pandjeshuis dan van tevoren even op. Bij Pandhuis Uden is het ook mogelijk om je goederen direct te verkopen, dit kunnen bijvoorbeeld spullen zijn die je toch niet meer gebruikt of waar je niet aan bent gehecht.

Spullen kopen bij Pandhuis Uden
Deze winkel verkoopt ook veel verschillende waardevolle spullen, op hun Marktplaats pagina zie je daar een goed overzicht van. Dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld een gouden ketting, zilveren oorbellen, een Xbox of andere gameconsole, horloges, gereedschappen, games, audioapparatuur en nog veel meer. Ga er dus regelmatig even langs wanneer je in de buurt bent, misschien vind je wel iets waar je naar op zoek bent.

Adres van Pandhuis Uden
Loopkantstraat 23
5405 NB, Uden

Overige gegevens van Pandhuis Uden
Telefoonnummer: 0413-795061
Email: info@pandhuisuden.nl
Website: www.pandhuisuden.nl

Omdat openingstijden van winkels en pandjeshuizen nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Pandhuis Uden voor de openingstijden. Op het moment van schrijven kun je bij deze winkel dinsdag t/m zaterdag terecht, op zondag en maandag zijn ze gesloten.

Related posts

Leave a Comment