Search

Oud-Beijerland – Pandhuis Oud-Beijerland

Pandhuis Oud-Beijerland
Pandhuis Oud-Beijerland ligt in het centrum van Oud-Beijerland en is goed met de auto en het openbaar vervoer bereikbaar. Met de auto kom je vanuit Rotterdam via bijvoorbeeld de A29 en N217. Pandhuis Oud-Beijerland is onderdeel van het Goudwisselkantoor en gespecialiseerd in het in onderpand nemen en inkopen van goud tegen contant geld.

Goud verpanden of verkopen tegen contant geld
Wanneer je even snel contant geld nodig hebt en die niet bij de bank kunt of wilt lenen kun je bij Pandhuis Oud-Beijerland je goud verpanden of verkopen tegen contant geld. Met een taxateur bespreek je de waarde van je gouden voorwerpen en wanneer je besluit om je goud te verpanden krijg je de voorwaarden voor aflossing van deze tijdelijke lening (met rente). Als je niet gehecht bent aan bepaalde gouden voorwerpen kun je ze bij dit pandjeshuis ook meteen verkopen.

Bij dit pandjeshuis in Oud-Beijerland kun je terecht met bijvoorbeeld je gouden horloge van een merk als Longines, Omega, Cartier, Patek Philippe of Rolex. Daarnaast kun je bij dit pandjeshuis ook je gouden ketting, gouden ring, gouden oorbellen of goudbaar verkopen of verpanden. Ook kun je er terecht met zilver, bijvoorbeeld zilveren sieraden van bekende merken als Pandora, Esprit en Buddha to Buddha en je verzameling zilveren munten.

Adres van Pandhuis Oud-Beijerland
Molendijk 1
3262 AH, Oud-Beijerland (Zuid-Holland)

Overige gegevens van Pandhuis Oud-Beijerland
Telefoon: 0186-615550
Email: info@pandhuis-Oud-Beijerland.nl
Website: www.pandhuis-oud-beijerland.nl

Omdat openingstijden van winkels en pandjeshuizen nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Pandhuis Oud-Beijerland voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment