Search

Nijmegen – Pandhuis Nijmegen

Pandhuis Nijmegen
Pandhuis Nijmegen ligt vlak naast het centrum van Nijmegen, vlak bij museum het Valkerhof en het Hunnerpark. Met het openbaar vervoer is dit pandjeshuis dus goed bereikbaar en ook met de auto kun je er gemakkelijk komen, bijvoorbeeld via de N325 of N326.
Pandhuis Nijmegen is onderdeel van het Goudwisselkantoor en gespecialiseerd in het in onderpand nemen en inkopen van goud tegen cash geld.

Goud verpanden of verkopen tegen cash geld
Wanneer je even snel cash geld nodig hebt kun je bij Pandhuis Nijmegen je gouden voorwerpen verpanden of verkopen tegen contant geld. Met een taxateur bespreek je de waarde van je goud, wanneer je besluit om je goud te verpanden krijg je de voorwaarden voor aflossing van deze tijdelijke lening (met rente). Als je niet gehecht bent aan bepaalde gouden voorwerpen kun je ze bij dit pandjeshuis ook meteen verkopen.

Bij dit pandjeshuis in Nijmegen kun je terecht met bijvoorbeeld je gouden munten, gouden ketting, gouden ring, gouden broche, gouden oorbellen, gouden horloge of goudbaar. Ook wordt sommig zilverwerk ingenomen, bijvoorbeeld zilveren tafelzilver uit Nederland, zilveren munten en zilveren sieraden van bekende merken.

Adres van Pandhuis Nijmegen
Kelfkensbos 58
6511 TB, Nijmegen (Gelderland)

Overige gegevens van Pandhuis Nijmegen
Telefoon: 024-3239128
Email: info@pandhuis-nijmegen.nl
Website: www.pandhuis-nijmegen.nl

Omdat openingstijden van winkels en pandjeshuizen nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Pandhuis Nijmegen voor de openingstijden. Kun je bij dit pandjeshuis in Nijmegen niet vinden waar je naar op zoek bent? Bekijk ook de andere pandjeshuizen.

Related posts

Leave a Comment