Search

Nijmeegs Pandjeshuis – Nijmegen

Nijmeegs Pandjeshuis
Dit pandjeshuis in Nijmegen ligt op een paar honderd meter van het station en is daardoor makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, met de auto is het bereikbaar via bijvoorbeeld de S102. Bij dit pandjeshuis in Nijmegen kun je je waardevolle spullen als onderpand inbrengen voor cash geld en je kunt er ook goud en zilver verkopen.

Spullen in onderpand geven
Bij het Nijmeegs Pandjeshuis kun je allerlei spullen in onderpand geven waarbij je direct cash geld krijgt. Op een afgesproken tijdstip kun je je spullen terugkopen tegen het afgesproken bedrag met rente. Spullen die je als onderpand kunt inbrengen zijn bijvoorbeeld gouden sieraden, gouden munten, merkhorloges van bijvoorbeeld Rolex, Cartier en Breitling, mobiele telefoons, muziekinstrumenten, laptops, spelcomputers, tablets en nog veel meer. Wanneer je erg kostbare spullen in onderpand wil geven, bel dan van tevoren even met het pandjeshuis zodat ze voldoende contant geld beschikbaar hebben. Naast het spullen in onderpand geven kun je ook goud en zilver verkopen, denk hierbij aan een gouden ketting, gouden armband, gouden ring, gouden of zilveren munten en andere zilveren sieraden.

Adresgegevens Nijmeegs Pandjeshuis
Krayenhofflaan 214
6541 PZ, Nijmegen

Overige gegevens van Nijmeegs Pandjeshuis
Telefoon: 024-3733771
Email: info@pandjeshuisnijmegen.nl
Website: www.pandjeshuisnijmegen.nl

Omdat openingstijden van winkels en pandjeshuizen nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van het Nijmeegs Pandjeshuis voor de openingstijden. Volgens de laatste informatie die we op het internet hebben gevonden is dit pandjeshuis 6 dagen per week open en zondags gesloten. Dit is één van de gevonden pandjeshuizen in Nijmegen.

Related posts

Leave a Comment