Search

Leidschendam – Pandhuis Haaglanden

Pandhuis Haaglanden in Leidschendam
Pandhuis Haaglanden in Leidschendam is geen klassiek pandjeshuis waar je terecht kunt met al je spullen, ze zijn gespecialiseerd in het verpanden, verkopen en inkopen van goud, zilver, diamant en horloges. Vooral per auto is dit pandjeshuis goed bereikbaar, bijvoorbeeld via de A4.

Goud en zilver verpanden of verkopen tegen cash geld
Wanneer je cash geld nodig hebt kun je bij Pandhuis Haaglanden in Leidschendam je gouden of zilveren sieraden verkopen of verpanden, evenals gouden en zilveren munten. Bij verpanden van je goud en zilver bespreek je samen met een taxateur de waarde en de voorwaarden voor terugbetaling. Je krijgt een pandbewijs en direct cash je geld, of dit wordt per bank overgemaakt. Na terugbetaling (met rente) krijg je je eigendommen weer terug. Op de website van dit pandjeshuis staat een duidelijk voorbeeld van deze manier van lenen.

Bij Pandhuis Haaglanden kun je ook een groot aantal voorwerpen kopen, dan zie je meteen wat je ook kunt verkopen of verpanden bij dit pandjeshuis. Er is een ruime selectie aan gouden ringen, al dan niet voorzien van diamanten, briljanten en saffieren. Daarnaast zijn er gouden kettingen, gouden horloges, oorbellen en oorknoppen, broches en gouden hangers. Andere voorwerpen zoals goudbaren en gouden en zilveren munten kun je ook verpanden of verkopen bij dit pandjeshuis, op de website van Pandhuis Haaglanden staan er ook overzichtelijke prijzen van goud en zilver.

Adres van Pandhuis Haaglanden
Nieuwstraat 18-B
2266 AD, Leidschendam (Zuid-Holland)

Overige gegevens van Pandhuis Haaglanden
Telefoon: 070-4442390
Email: info@pandhuishaaglanden.nl
Website: www.pandhuishaaglanden.nl

Omdat openingstijden van winkels en pandjeshuizen nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Pandhuis Haaglanden voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment