Search

Leeuwarden – Pandhuis Leeuwarden

Pandhuis Leeuwarden
Pandhuis Leeuwarden ligt naast het centrum van Leeuwarden, aan de overkant van de Wester Stadsgracht. Met het openbaar vervoer en met de auto is dit pandjeshuis goed bereikbaar, met de auto het meest eenvoudig via de N31 en dan de Harlingerstraatweg.
Pandhuis Leeuwarden is onderdeel van het Goudwisselkantoor en gespecialiseerd in het in onderpand nemen en inkopen van goud tegen contant geld.

Goud verpanden of verkopen tegen contant geld
Wanneer je even snel contant geld nodig hebt kun je bij Pandhuis Leeuwarden je gouden voorwerpen verpanden of verkopen tegen contant geld. Met een taxateur bespreek je de waarde van je gouden voorwerpen en wanneer je het goud in onderpand geeft krijg je ook de voorwaarden voor de aflossing van je tijdelijke lening (en de rente). Na het afbetalen van je lening krijg je de in onderpand gegeven gouden voorwerpen weer terug.
Bij dit pandjeshuis in Leeuwarden kun je bijvoorbeeld je gouden horloge van Cartier, Patek Philippe of Rolex verpanden, of een gouden ketting of gouden ring. Ook met gouden munten of goudbaren kun je bij Pandhuis Leeuwarden terecht. Daarnaast is het soms ook mogelijk om zilverwerk te verkopen of verpanden, bijvoorbeeld zilveren sieraden van bekende merken, zilveren munten of Nederlands tafelzilver.

Adres van Pandhuis Leeuwarden
Pier Panderstraat 2
8913 CH, Leeuwarden (Friesland)

Overige gegevens van Pandhuis Leeuwarden
Telefoon: 058-2169444
Email: info@pandhuis-leeuwarden.nl
Website: www.pandhuis-leeuwarden.nl

Omdat openingstijden van winkels en pandjeshuizen nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Pandhuis Leeuwarden voor de openingstijden. Kijk op de pandjeshuis in Leeuwarden-pagina voor nog meer pandjeshuizen in deze plaats.

Related posts

Leave a Comment