Search

Klaaswaal – Pandhuis Klaaswaal

Pandhuis Klaaswaal
Pandhuis Klaaswaal is per auto goed bereikbaar vanuit bijvoorbeeld Rotterdam, via de A29 of N448 ben je er zo. Ook Dordrecht ligt op korte afstand. Het pandjeshuis ligt iets onder Klaaswaal, op het kleinschalige industrieterrein. Pandhuis Klaaswaal is onderdeel van het Goudwisselkantoor en gespecialiseerd in het in onderpand nemen en inkopen van gouden voorwerpen tegen contant geld.

Goud verpanden of verkopen tegen cash geld
Bij Pandhuis Klaaswaal kun je terecht wanneer je goud wilt verpanden of verkopen voor cash geld. Met een taxateur bespreek je de waarde van je goud en wanneer je het goud in onderpand geeft krijg je ook de voorwaarden voor de aflossing van je tijdelijke lening. Na het afbetalen van je lening (met rente) krijg je het in onderpand gegeven goud weer terug. Bij dit pandjeshuis kun je verschillende soorten gouden voorwerpen verkopen of verpanden, denk hierbij aan gouden horloges van bekende merken als Rolex, Cartier of Patek Philippe, een verzameling gouden munten, een gouden ring of gouden ketting, gouden oorbellen of een goudbaar. Naast goud is het soms ook mogelijk om zilver te verkopen of verpanden, bijvoorbeeld Nederlands tafelzilver, zilveren sieraden van bekende merken of zilveren munten.

Adres van Pandhuis Klaaswaal
Industrieweg 13
3286 BW, Klaaswaal (Zuid-Holland)

Overige gegevens van Pandhuis Klaaswaal
Telefoon: 0186-571366
Email: info@Pandhuis-Klaaswaal.nl
Website: www.pandhuis-klaaswaal.nl

Omdat openingstijden van winkels en pandjeshuizen nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Pandhuis Klaaswaal voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment