Search

Katwijk – Pandhuis Katwijk

Pandhuis Katwijk
Pandhuis Katwijk ligt in het centrum van Katwijk, op een paar honderd meter van de kust. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto (via N206) is dit pandjeshuis goed bereikbaar. Pandhuis Katwijk is onderdeel van het Goudwisselkantoor en gespecialiseerd in het in onderpand nemen en inkopen van gouden voorwerpen tegen contant geld.

Goud verpanden of verkopen tegen contant geld
Bij Pandhuis Katwijk kun je goud in onderpand geven of verkopen, denk hierbij aan goudbaren, gouden horloges van bijv. Cartier, Rolex of Patek Philippe, gouden munten en gouden sieraden zoals een gouden ring of gouden ketting. Met de taxateur bespreek je de waarde van je goud en de voorwaarden, wanneer je je goud in onderpand geeft krijg je ook de voorwaarden mee waarin staat wanneer je je lening moet terugbetalen. Het in onderpand geven van je goud is erg handig wanneer je even contant geld nodig bent en dit niet bij de bank wilt of kunt lenen. Na het afbetalen van je lening (met rente) krijg je je goud weer terug. Let er wel op dat wanneer je niet afbetaald het goud in eigendom kan komen van het pandjeshuis.

Naast goud kun je bij Pandhuis Katwijk ook je Nederlands tafelzilver of munten verpanden of verkopen.

Adres van Pandhuis Katwijk
Tramstraat 112 B
2225 CM, Katwijk (Zuid-Holland)

Overige gegevens van Pandhuis Katwijk
Website: www.pandhuis-katwijk.nl

Omdat openingstijden van winkels en pandjeshuizen nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Pandhuis Katwijk voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment