Search

Het Beleenhuis – Leeuwarden

Het Beleenhuis Leeuwarden
Het Beleenhuis Leeuwarden ligt in het centrum, op ongeveer op een kilometer van het station. Dit pandjeshuis is vooral gespecialiseerd in het inkopen en belenen van goud en zilver.

Goud en zilver verpanden of verkopen tegen contant geld
Wanneer je snel contant geld nodig bent dan kun je bij dit pandjeshuis je goud, zilver en platina verkopen of verpanden. Dit kan van alles zijn, denk aan een gouden ketting, gouden oorbellen, een gouden ring of armband, gouden en zilveren munten, tafelzilver zoals bestek en kandelaars, goud- en zilverbaren, gouden horloges. Ook kun je hier terecht met waardevolle juwelen zoals diamanten en juwelen. Wanneer je je waardevolle spullen niet wilt verkopen maar wel geld nodig bent en dit niet bij de bank of bij vrienden wilt of kunt lenen dan kun je ze hier in onderpand geven. De taxateur bepaalt de waarde en hoeveel geld je kunt lenen, natuurlijk wordt alles besproken en krijg je de voorwaarden mee. Op de afgesproken datum kun je je spullen weer ophalen, je betaalt dan de beleensom plus de afgesproken beleenkosten.

Adres van Het Beleenhuis Leeuwarden
Over de Kelders 12
8911 JG, Leeuwarden (Friesland)

Overige gegevens van Het Beleenhuis Leeuwarden
Telefoon: 058-2165486
Email: info@hetbeleenhuis.nl
Website: www.hetbeleenhuis.nl

Openingstijden Het Beleenhuis
Op het moment van schrijven is dit pandjeshuis elke dag behalve zondag open maar omdat openingstijden van winkels en pandjeshuizen nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Het Beleenhuis Leeuwarden voor de openingstijden. Kijk op de pandjeshuis in Leeuwarden-pagina voor nog meer pandjeshuizen in deze plaats.

Related posts

Leave a Comment