Search

Heerlen – Pandhuis Heerlen

Pandhuis Heerlen
Pandhuis Heerlen ligt vlak bij het station van Heerlen en bij het centrum. Met het openbaar vervoer is dit pandjeshuis dus goed bereikbaar. Via de N281 is Pandhuis Heerlen ook goed bereikbaar met de auto. Dit pandjeshuis in Heerlen is onderdeel van het Goudwisselkantoor en is gespecialiseerd in het in onderpand nemen en inkopen van gouden voorwerpen tegen contant geld.

Goud verpanden of verkopen tegen contant geld
Bij dit pandjeshuis in Heerlen kun je goud in onderpand geven of verkopen. Met een taxateur bespreek je de waarde van je goud en wanneer je het in onderpand geeft ook de voorwaarden tot terugbetaling (met rente).

Bij dit pandhuis kun je terecht met al je soorten goud, bijvoorbeeld een gouden horloge van een bekend merk, een gouden ketting, een antieke gouden ring, goudbaren, gouden munten of nog meer gouden voorwerpen. Soms worden ook zilveren voorwerpen ingenomen, bijvoorbeeld Nederlands tafelzilver.

Adres van Pandhuis Heerlen
Geerstraat 280
6411 NW, Heerlen (Limburg)

Overige gegevens van Pandhuis Heerlen
Telefoonnummer: 045-5743970
Email: info@pandhuis-heerlen.nl
Website: www.pandhuis-heerlen.nl

Omdat openingstijden van winkels en pandjeshuizen nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Pandhuis Heerlen voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment