Search

Haarlem – Pandjeshuis het Handelshuys

Pandjeshuis het Handelshuys in Haarlem
Het Handelshuys in Haarlem is een echt pandjeshuis oftewel Pawn shop. Je kunt er gebruikte (en soms ook nieuwe) goederen kopen, spullen die je niet wilt op consignatie aanbieden, goud verkopen en ook spullen in onderpand geven waarvoor je direct cash geld krijgt.
Het Handselshuys ligt op zo’n 500 meter afstand van het centrum van Haarlem en op zo’n 600 meter vanaf het station. Met de auto is het Handelshuys erg goed bereikbaar, via de N200 bijvoorbeeld.

Verpanden, verkopen of iets kopen
Dit pandjeshuis in Haarlem heeft een dagelijks wisselende voorraad aan spullen, een deel is tweedehands en daarnaast zijn er in de outlet nieuwe artikelen te vinden. Bij het Handelshuys kun je bijvoorbeeld terecht voor gereedschap, speakersets, een smartphone, laptop, speelgoed, keukengereedschap, games en gameconsoles, een elektrische gitaar, fotocamera en speelgoed. Je eigen spullen kun je bij het Handelhuys verpanden dankzij de terugkoopregeling. Je brengt waardevolle spullen zoals een gouden ketting, tablet, scooter of muziekinstrument in en krijgt direct cash geld mee. Binnen de afgesproken termijn kom je je spullen terugkopen (met rente) en je krijgt je spullen weer. Wanneer je je spullen niet terugbetaald kan het zijn dat ze aan het pandjeshuis vervallen. Deze pandmethode is ideaal wanneer je snel cash geld nodig bent en dit niet bij een bank kunt of wilt lenen. Vooral waardevolle spullen die je even niet nodig bent kun je op deze manier gebruiken.

Je spullen kun je natuurlijk ook direct te koop aanbieden bij dit pandjeshuis in Haarlem, vooral voor waardevolle spullen waar je niet aan bent gehecht is dit lekker makkelijk, je hoeft ze niet op Marktplaats ofzo te zetten.

Spullen kopen bij dit pandjeshuis
Dagelijks is er een nieuwe voorraad aan spullen bij dit pandjeshuis en daarnaast kun je in de outlet ook nieuwe producten vinden. Het is zeker aan te raden om af en toe even langs te lopen, misschien kom je er een leuk cadeau tegen of iets voor jezelf.

Adres van Handelshuys Haarlem
Amsterdamstraat 30a
2032PR, Haarlem (Noord-Holland)

Overige gegevens van Handelshuys Haarlem
Telefoonnummer: 023-535 41 60
Email: info@handelshuys.com
Website: haarlem.handelshuys.com

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van het Handelshuys Haarlem voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment