Search

Haarlem – Pandhuis Haarlem

Pandhuis Haarlem
Pandhuis Haarlem ligt op een paar honderd meter van Station Haarlem aan de andere kant van het centrum. Met het openbaar vervoer is dit pandjeshuis dus goed te bereiken en ook met de auto is het gemakkelijk, via de N200.
Dit pandjeshuis in Haarlem is onderdeel van het Goudwisselkantoor en is gespecialiseerd in het in onderpand nemen en inkopen van gouden voorwerpen tegen cash geld.

Goud verpanden of verkopen tegen cash geld
Bij dit pandjeshuis in Haarlem kun je je goud in onderpand geven waarvoor je cash geld krijgt. Samen met een taxateur bespreek je de waarde van je goud en de voorwaarden tot terugbetaling (met rente). Let er wel op dat je goud bezit van het pandjeshuis kan worden wanneer je niet – tijdig – terugbetaald. Je kan verschillende soorten goud in onderpand geven zoals een gouden horloge van een bekend merk, een gouden ring of ketting, een goudbaar, gouden munten of meer van goud.

Ook kun je je goud verkopen bij Pandhuis Haarlem. Dankzij de waardestijging kan het best zijn dat je meer voor je goud krijgt dan je er vroeger voor hebt betaald.

Adres van Pandhuis Haarlem
Schoterweg 82
2021 HP, Haarlem (Noord-Holland)

Overige gegevens van Pandhuis Haarlem
Telefoonnummer: 023-5266096
Email: info@pandhuis-haarlem.nl
Website: www.pandhuis-haarlem.nl

Omdat openingstijden van winkels en pandjeshuizen nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Pandhuis Haarlem voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment