Search

Groningen – Used Products

Used Products Groningen
Used Products Groningen ligt aan de rand van het centrum, vanaf het station is het aan de andere kant van het centrum op ruim een kilometer afstand. Met het openbaar vervoer en met de auto is dit pandjeshuis in Groningen goed bereikbaar, het ligt op een paar honderd meter van het UMCG. Dit pandjeshuis in Groningen is onderdeel van de Used Products keten en hier is van alles te vinden; nieuwe of nauwelijks gebruikte spullen, waardevolle tweedehands producten en partijgoederen en nog veel meer.

Je spullen verkopen
Waar je bij veel andere Used Products vestigingen je spullen kunt verpanden tegen cash geld is dit in Groningen niet mogelijk, wel kun je waardevolle spullen die je niet of weinig gebruikt verkopen of inruilen waarbij je direct cash geld krijgt. Dit is erg makkelijk, je hoeft er niet mee op marktplaats te gaan staan of te wachten op een vrijmarkt.
Used Products Groningen koopt van alles in, je vorige smartphone, gereedschap, gameconsole en games, laptop, fiets of scooter, GoPro camera, fototoestel, tablet, gouden ketting, flatscreen TV, elektrische gitaar en nog veel meer, zelfs met een boot of caravan kun je hier terecht!

Spullen kopen bij dit pandjeshuis
Dankzij de grote hoeveelheid aan spullen die je hierboven ziet die worden ingekocht bij dit pandjeshuis is er dagelijks ook een wisselende hoeveelheid aan nieuwe en weinig gebruikte artikelen te koop. Naast leuke cadeautjes kun je er ook high-end apparatuur kopen, we zagen hier onder andere JBL-speakers, Apple iPads en Audeze hoofdtelefoons. Rij er dus af en toe even langs om te kijken of er iets voor je te vinden is, je weet nooit waar je mee thuiskomt!

Adres van Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712 HC, Groningen

Overige gegevens van Used Products Groningen
Telefoonnummer: 050-2805517
Email: info@usedproductsgroningen.nl
Website: www.usedproductsgroningen.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Used Products Groningen voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment