Search

Groningen – Pandhuis Groningen

Pandhuis Groningen
Pandhuis Groningen ligt op ongeveer een kilometer afstand van Station Groningen in de Helpman wijk, dit is aan de andere kant van het centrum. Met het openbaar vervoer is dit pandhuis in Groningen goed bereikbaar en ook met de auto is het makkelijk om hier te komen, de N7 en A28 liggen dichtbij. Dit pandjeshuis in Groningen is onderdeel van het Goudwisselkantoor en is gespecialiseerd in het inkopen en in onderpand geven van goud, bijvoorbeeld een gouden ketting, gouden horloge, gouden ring of goudbaar.

Goud verpanden of verkopen tegen cash geld
Kun of wil je geen geld lenen bij een bank? Dan kun je bij Pandhuis Groningen je goud in onderpand geven waarna je cash geld meekrijgt. Samen met een taxateur bespreek je de waarde van je goud en de voorwaarden tot terugbetaling met rente. Let er wel op dat wanneer je niet terugbetaald je goud in eigendom kan komen van het pandjeshuis.

Ook kun je je goud verkopen bij Pandhuis Groningen. Dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld gouden munten, een goudbaar, een antieke gouden ring of een gouden horloge van een bekend merk. Dankzij de hoge waarde van goud en omdat de waarde van goud gestegen is kan het zijn dat je meer geld voor je goud dan je ervoor hebt betaald!

Adres van Pandhuis Groningen
Verlengde Hereweg 1
9721 AB, Groningen

Overige gegevens van Pandhuis Groningen
Telefoonnummer: 050-5255441
Email: info@pandhuis-Groningen.nl
Website: www.pandhuis-groningen.nl

Omdat openingstijden van winkels en pandjeshuizen nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Pandhuis Groningen voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment