Search

Gouda – Used Products

Used Products Gouda
Used Products Gouda ligt in het centrum van Gouda, op zo’n 200 meter van de Sint Janskerk en 700 meter van het station van Gouda. Met de auto is dit pandjeshuis bereikbaar via bijvoorbeeld de N207 en N228 waarna je het centrum van Gouda aanhoudt. Dit pandjeshuis in Gouda is onderdeel van de Used Products keten en je kunt het zien als een echte pawn shop; er is van alles te vinden! De spullen zijn tweedehands, nieuw en soms refurbished. Dankzij het wisselende aanbod is er altijd wel iets leuks voor je te vinden. Ook kun je bij dit pandjeshuis je waardevolle spullen inbrengen en later met de terugkoopregeling weer terugkrijgen of iets inruilen.

Je spullen belenen of verkopen
Bij Used Products Gouda kun je je waardevolle spullen verpanden ofwel belenen waarbij je direct cash geld krijgt. Dit kan met de terugkoopregeling, je brengt je spullen in en na taxatie krijg je je geld. Binnen de afgesproken tijd koop je je spullen – met rente – terug. Dit is een ideale manier wanneer je snel even cash geld nodig bent en dit niet van anderen of van de bank kunt of wilt lenen. Waardevolle spullen zoals gouden voorwerpen zijn altijd interessant om in te brengen, deze hebben een hoge waarde en zijn waardevast waardoor het pandjeshuis ze graag inneemt.

Als je waardevolle spullen hebt die je weinig of helemaal niet gebruikt kun je ze bij dit pandjeshuis ook verkopen. Ook kun je hier spullen inruilen zodat je iets leuks terugkrijgt voor iets wat je niet wilt hebben. Used Products Gouda koopt diverse spullen in waaronder tablets, smartphones, gouden sieraden, flatscreen TV’s, audio apparatuur, muziekinstrumenten, GoPro camera’s, gereedschap, laptops, gameconsoles en games, DVD’s en CD’s, scooters, fietsen, sportproducten, speelgoed, sloopgoud en nog veel meer!

Spullen kopen bij dit pandjeshuis
Hierboven staan al een aantal spullen die je bij dit pandjeshuis kunt verkopen en inbrengen en dit soort spullen zijn natuurlijk ook te koop! Dankzij de inbreng en inkoop is er een wisselende en grote hoeveelheid aan nieuwe en weinig gebruikte artikelen die je hier tegen kunt komen. Hier is dus vast wel eens wat leuks voor je te vinden, voor jezelf of als cadeautje. Ga er dus ook eens af en toe langs om te kijken zonder dat je iets wilt verpanden of verkopen.

Adres van Used Products Gouda
Lange Tiendeweg 73
2801 KG, Gouda (Zuid-Holland)

Overige gegevens van Used Products Gouda
Telefoonnummer: 0182-785931
Email: gouda@usedproducts.nl
Website: www.usedproductsgouda.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Used Products Gouda voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment