Search

Goes – Pandhuis Goes

Pandhuis Goes
Pandhuis Goes ligt tussen het station en het centrum van Goes in; allebei op een paar honderd meter loopafstand. Met het Openbaar Vervoer is dit pandjeshuis dus goed bereikbaar en ook met de auto is het makkelijk om er te komen, bijvoorbeeld via de N289. Dit pandjeshuis in Goes is onderdeel van het Goudwisselkantoor en is gespecialiseerd in het in onderpand nemen en ook inkopen van gouden voorwerpen. Je kunt hierbij denken aan nieuwe of antieke sieraden maar ook een gouden horloge, goudbaar of gouden munten.

Goud verpanden of verkopen tegen contant geld
Wanneer je geen geld bij de bank wilt of kunt lenen kun je bij Pandhuis Goes je gouden voorwerpen in onderpand geven. Hierbij bespreek je samen met de taxateur de waarde van je goud en de voorwaarden tot terugbetaling (met rente), je krijgt dan direct contant geld mee of het wordt op je bankrekening gestort. Goud heeft een hoge waarde en is erg waardevast en is daarom een geliefd voorwerp om te verpanden en je weet dat je spullen waar je gehecht aan bent weer terugkrijgt. Let er wel op dat wanneer je je terugbetaling verzaakt het mogelijk is dat het pandjeshuis je goud in eigendom krijgt.

Als je niet gehecht bent aan je gouden voorwerp dan is het ook mogelijk om deze bij Pandhuis Goes te verkopen tegen contant geld. Je kunt hierbij denken aan een gouden sieraad wat je ooit hebt gekocht en nooit meer gebruikt of bijvoorbeeld een gouden horloge van een bekend merk wat niet meer werkt maar dankzij het goud nog wel waardevol is. Omdat de goudprijs door de jaren heen goed is gestegen heb je kans dat je er meer voor krijgt dan wat je er vroeger voor hebt betaald!

Adres van Pandhuis Goes
Piet Heinstraat 2b
4461 GL, Goes (Zeeland)

Overige gegevens van Pandhuis Goes
Telefoonnummer: 0113-217666
Email: info@pandhuis-Goes.nl
Website: www.pandhuis-goes.nl

Omdat openingstijden van winkels en pandjeshuizen nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Pandhuis Goes voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment