Search

Enschede – Pandhuis Enschede

Pandhuis Enschede
Pandhuis Enschede ligt op zo’n 800 meter van het station en ruim 500 meter van het centrum van Enschede, naast het Medisch Spectrum. Dit pandhuis in Enschede is onderdeel van het Goudwisselkantoor en is gespecialiseerd in het in onderpand nemen en ook inkopen van gouden voorwerpen zoals gouden ringen, een gouden ketting, horloge of goudbaar.

Goud verkopen of verpanden
Bij Pandhuis Enschede kun je je goud in onderpand geven of verkopen tegen cash geld. Wanneer je iets van goud wilt verpanden dan bespreek je samen met de taxateur de waarde van het goud en de voorwaarden tot terugbetaling (met rente). Wanneer je cash geld nodig hebt en dit niet bij de bank wilt of kunt lenen kun je hiervoor bij Pandhuis Enschede terecht. Omdat goud een aardig hoge en stabiele waarde heeft kun je allerlei gouden voorwerpen verpanden, bijvoorbeeld gouden munten, gouden sieraden en zelfs goudbaren. Soms is het ook mogelijk om zilveren sieraden van bekende merken of Nederlands zilveren bestek te verpanden.

Als je niet gehecht bent aan je gouden voorwerpen is het ook mogelijk om deze bij Pandhuis Enschede te verkopen.

Adres van Pandhuis Enschede
Haaksbergerstraat 133
7513 ER, Enschede (Overijssel)

Overige gegevens van Pandhuis Enschede
Telefoonnummer: 053-4342447
Email: info@pandhuis-enschede.nl
Website: www.pandhuis-enschede.nl

Omdat openingstijden van winkels en pandjeshuizen nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Pandhuis Enschede voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment