Search

Emmen – Used Products

Used Products Emmen
Used Products Emmen ligt in het centrum van Emmen en op loopafstand van het station. Dit pandjeshuis is zowel met de auto en met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Met de auto kom je er makkelijk via de N381 en de Weerdingerstraat. Deze Used Products vestiging in Emmen is een echte pawn shop, je kunt er niet alleen nieuwe en tweedehands spullen kopen, je kunt ze er ook verkopen of in onderpand geven. Dankzij het dagelijks wisselende aanbod is er altijd wel iets voor je te vinden.

Je spullen verpanden of verkopen
Bij Used Products Emmen kun je je waardevolle goederen verpanden ofwel belenen, dit kan met de terugkoopregeling. Je waardevolle spullen breng je naar het pandjeshuis waarna de taxateur de waarde bepaalt. Ga je hiermee akkoord dan krijg je direct cash geld voor je spullen en binnen de afgesproken tijd koop (met rente) je je spullen terug. Wanneer je je spullen niet wilt of kunt terugkopen kan het zijn dat ze later te koop worden aangeboden in één van de Used Products vestigingen. Deze terugkoopregeling is makklijk wanneer je even contant geld nodig hebt en je dit niet bij de bank kunt of wilt lenen. Het beste kun je waardevolle spullen in onderpand geven die je toch even niet gebruikt, goud heeft bijvoorbeeld altijd een hoge waarde en is waardevast waardoor het pandjeshuis ze graag inneemt.

Heb je nog – bijna – nieuwe of waardevolle spullen in huis die je toch niet gebruikt? Je kunt ze ook verkopen aan dit pandjeshuis. Je kunt hier terecht om van alles te verkopen, denk aan Apple apparatuur, gouden en zilveren sieraden, een muntenverzameling, een horloge van een bekend merk of een dure zonnebril, gereedschap, een elektrische gitaar, een spelletjescomputer, een fototoestel of videocamera, een smartphone of tablet en ook een computer of laptop. Dit spaart je veel moeite, je hoeft er niet op bijvoorbeeld Marktplaats mee te staan of te wachten op een vrijmarkt waar je je spullen gaat verkopen.

Spullen kopen bij dit pandjeshuis
En bij dit pandjeshuis in Emmen hebben ze natuurlijk ook een grote hoeveelheid aan nieuwe of gebruikte artikelen die te koop zijn. Hier boven zie je al een aantal zaken die je bij dit pandjeshuis tegen zou kunnen komen en er is vaak een wisselend aanbod. Je kunt hier dus vast wel een keer wat leuks vinden voor jezelf of als cadeautje, ga er dus ook af en toe langs zonder dat je wat wilt verkopen of belenen.

Adres van Used Products Emmen
Hoofdstraat 102
7811ET, Emmen (Drenthe)

Overige gegevens van Used Products Emmen
Telefoonnummer: 0591-227444
Email: emmen@usedproducts.nl
Website: www.usedproductsemmen.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Used Products Emmen voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment