Search

Eindhoven – Used Products

Used Products Eindhoven
Used Products Eindhoven ligt op zo’n 600 meter afstand van het station, aan de andere kant van het centrum van Eindhoven. Dit pandjeshuis ligt dicht bij de Woenselse Markt. Met de auto is dit pandjeshuis wat minder makkelijk bereikbaar maar in de buurt is er voldoende parkeerruimte dichtbij het pandjeshuis. Deze Used Products vestiging in Eindhoven is een echte pawnshop, je kunt er spullen kopen en verkopen en in onderpand geven en er is een dagelijks wisselend aanbod van allerlei artikelen, soms gebruikt, soms helemaal nieuw!

Je spullen verpanden of verkopen
Bij Used Products Eindhoven kun je je waardevolle goederen verpanden ofwel belenen. Je brengt je spullen naar het pandjeshuis, krijgt contact geld mee naar huis en binnen de afgesproken tijd krijg je bij betaling van het afgesproken bedrag je spullen terug. Wanneer je je spullen niet terug wilt of kunt kopen dan kan het gebeuren dat ze later worden verkocht door het pandjeshuis. Deze terugkoopregeling is makkelijk wanneer je even contant geld nodig hebt en waardevolle spullen hebt staan die je even niet nodig bent. Vooral voor waardevolle en waardevaste zaken zoals goud en zilver krijg je aardig wat geld mee.

Als je waardevolle spullen hebt die je toch niet meer gebruikt of wanneer je een nieuwere versie van iets op het oog hebt dan kun je je spullen ook verkopen! Eigenlijk kun je bij dit pandjeshuis met van alles terecht, denk hierbij aan een smartphone, laptop of tablet, een muziekinstrument, gereedschap, Nintendo games en gameconsoles, Apple apparatuur, gouden sieraden, een duur horloge of een zonnebril van een goed merk of een fototoestel of televisie. Zo kun je je overbodige spullen makkelijk verkopen zonder dat je zo op marktplaats hoeft te zetten of er mee op een rommelmarkt moet staan!

Spullen kopen bij dit pandjeshuis
Bij dit pandjeshuis in Eindhoven zijn bovengenoemde spullen ook te koop, dankzij de dagelijkse aanvulling van de voorraad zit er altijd wel iets leuks of verrassends voor je bij. Je kunt hier voor jezelf wat kopen maar komt er misschien ook wel een uniek cadeau tegen. Rij er dus af en toe even langs wanneer je in de buurt bent!

Adres van Used Products Eindhoven
Kruisstraat 176
5612CN, Eindhoven (Noord-Brabant)

Overige gegevens van Used Products Eindhoven
Telefoonnummer: 040-8486072
Email: eindhoven@usedproducts.nl
Website: www.usedproductseindhoven.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Used Products Eindhoven voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment