Search

Eindhoven – Pandhuis Eindhoven

Pandhuis Eindhoven
Pandhuis Eindhoven ligt niet dicht bij het station of centrum maar is goed bereikbaar met het openbaar vervoer of met de auto. Dit pandhuis in Eindhoven is onderdeel van het Goudwisselkantoor en is gespecialiseerd in het in onderpand nemen en ook inkopen van gouden voorwerpen zoals gouden horloges, een gouden ketting of ring, goudbaren en gouden munten.

Goud verkopen of verpanden
Bij Pandhuis Eindhoven kun je gouden voorwerpen in onderpand geven of verkopen tegen cash geld. Wanneer je iets van goud wilt verpanden dan bespreek je samen met de taxateur de waarde van het goud en de voorwaarden tot terugbetaling (met rente). Dus wanneer je even cash geld nodig hebt en dit niet bij de bank kunt of wilt lenen dan kun je hiervoor bij Pandhuis Eindhoven terecht. Je kunt je gouden ketting, gouden munt, gouden ring, goudbaar of gouden horloge verpanden.
Daarnaast kun je bij Pandhuis Eindhoven ook terecht om je goud te verkopen. Naast goud kun je hier ook bepaalde zilveren sieraden van bekende merken en mogelijk Nederlands zilveren bestek verpanden of verkopen.

Adres van Pandhuis Eindhoven
Leenderweg 150
5644 AA, Eindhoven (Noord-Brabant)

Overige gegevens van Pandhuis Eindhoven
Telefoonnummer: 040-2122297
Email: info@pandhuis-Eindhoven.nl
Website: www.pandhuis-eindhoven.nl

Omdat openingstijden van winkels en pandjeshuizen nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Pandhuis Eindhoven voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment