Search

Easy Cash in Den Haag

Easy Cash in Den Haag
Easy Cash in Den Haag is te vinden in het Leyweg Winkelcentrum in het Zuid-Westen van Den Haag. Met het openbaar vervoer is de winkel goed bereikbaar en met de auto kom je er bijvoorbeeld via de N211 en de S105. Easy Cash was eerst een echt pandjeshuis waar je ook je waardevolle spullen kon belenen maar dit is niet meer het geval, bij Easy Cash kun je nog wel steeds je spullen verkopen voor contant geld of iets kopen uit het ruime assortiment.

Je spullen verkopen bij Easy Cash
Wanneer je contant geld nodig bent en nog wel iets hebt wat je nooit gebruikt dan kun je dit bij deze winkel verkopen. Dit kan van alles zijn, denk hierbij aan waardevolle spullen als merkhorloges, juwelen maar ook gebruiksartikelen als meubelen, witgoed en andere elektronica. Heb je iets waarvan je niet zeker weet of ze het ook inkopen? Bel ze van tevoren even op!

Iets kopen bij Easy Cash
Ook wanneer je op zoek bent naar iets moois voor jezelf of je huis kun je altijd even bij Easy Cash kijken. Deze winkel verkoopt een ruim en wisselend assortiment aan gebruikte en nieuwe spullen waarbij bankstellen, wasmachines, horloges en sieraden, elektronica en nog veel meer. Loop er dus af en toe even binnen, je weet nooit of ze toevallig iets hebben waar je naar op zoek bent.

Adres van Easy Cash
Leyweg 970-972
2545 GW, Den Haag

Overige gegevens van Easy Cash
Telefoonnummer: 070-3698961
Email: info@pandhuiseasycash.nl
Website: www.pandhuiseasycash.nl

Omdat openingstijden van winkels en pandjeshuizen nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Easy Cash voor de openingstijden. Op het moment van schrijven kun je bij deze winkel maandag t/m zaterdag terecht, op zondag zijn ze gesloten.

Related posts

Leave a Comment