Search

Dordrecht – Used Products

Used Products Dordrecht
Used Products Dordrecht ligt op een paar honderd meter van het centrum van Dordrecht en het station, met het openbaar vervoer is dit pandjeshuis dus goed te bereiken. Omdat dit pandjeshuis in de binnenstad van Dordrecht ligt is het met de auto wat lastiger bereikbaar, dit kan bijvoorbeeld via de N3 en de A16 waarbij je richting Centrum/Station gaat. Dit is een echte pawn shop ofwel pandjeshuis, je kunt er namelijk spullen in onderpand geven maar ook kopen, verkopen en zelfs ruilen. Het pandjeshuis heeft een dagelijks wisselend assortiment aan spullen die vaak weinig zijn gebruikt, soms zijn ze helemaal nieuw!

Je spullen verpanden of verkopen
Bij Used Products Dordrecht kun je je waardevolle goederen verpanden of belenen waarbij je met de terugkoopregeling later je spullen weer kunt ophalen. Bij het belenen krijg je direct contant geld en binnen de afgesproken termijn koop je je spullen weer terug, hierbij betaal je een afgesproken rentebedrag. Kom je je spullen niet terugkopen? Dan kan het gebeuren dat ze later worden verkocht door het pandjeshuis. Deze terugkoopregeling is dus makkelijk wanneer je even krap zit met je cash en je nog wat dingen thuis hebt staan die je tijdelijk wel kunt missen. Voor waardevolle spullen kun je natuurlijk aardig wat geld krijgen, voor kapotte zaken krijg je meestal niets. Goud, zilver en dure merkhorloges zijn altijd goed om in te brengen, deze zijn erg waardevast.

Heb je nog iets liggen wat je nooit gebruikt of niet aan bent gehecht? Je kunt deze ook bij Used Products Dordrecht verkopen. Denk hierbij aan apparatuur zoals een smartphone, tablet of laptop (Apple producten zijn altijd gewild), een sieraad van goud of zilver, een merkhorloge of merkzonnebril, een elektrische gitaar of wat dan ook. Je spullen kun je zo makkelijk verkopen zonder dat je er verder moeite voor hoeft te doen.

Spullen kopen bij dit pandjeshuis
Natuurlijk kun je bij dit pandjeshuis in Dordrecht ook allerlei leuke spullen kopen, misschien voor jezelf of als cadeautje. Dagelijks komt er wel nieuwe voorraad bij dit pandjeshuis en het is dus zeker aan te raden om er af en toe even langs te kopen als je in de buurt bent.

Adres van Used Products Dordrecht
Toulonselaan 72-74
3312EV, Dordrecht (Zuid-Holland)

Overige gegevens van Used Products Dordrecht
Telefoonnummer: 078-6123575
Email: dordrecht@usedproducts.nl
Website: www.usedproductsdordrecht

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Used Products Dordrecht voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment