Search

Dordrecht – Pandhuis Dordrecht

Pandhuis Dordrecht
Pandhuis Dordrecht ligt vlak bij het station (Uitgang Stationsplein) en is lopend makkelijk te bereiken. Dit pandhuis in Dordrecht is onderdeel van het Goudwisselkantoor en is gespecialiseerd in het in onderpand nemen en ook inkopen van gouden voorwerpen zoals gouden horloges, een gouden ketting of ring, goudbaren en gouden munten.

Goud verkopen of verpanden
Bij Pandhuis Dordrecht kun je gouden voorwerpen in onderpand geven of verkopen tegen contant geld. Wanneer je het wilt verpanden bespreek je samen met de taxateur de waarde van je goud en de voorwaarden tot terugbetaling (met rente). Als je dus even contant geld nodig hebt en dit niet bij de bank wilt of kunt lenen dan geef je je gouden horloge, gouden ketting, gouden ring of ander gouden voorwerp in onderpand en onder andere op basis van het gewicht, goudgehalte en goudprijs wordt bepaald hoeveel je hiervoor kunt lenen.
Heb je nog iets van goud liggen wat je wilt verkopen dan kun je hiervoor ook bij Pandhuis Dordrecht terecht. Naast gouden sieraden en munten kopen ze ook wel eens zilveren sieraden van bekende merken in, evenals zilveren Nederlands bestek.

Adres van Pandhuis Dordrecht
Johan de Wittstraat 166
3311 KJ, Dordrecht (Zuid-Holland)

Overige gegevens van Pandhuis Dordrecht
Telefoonnummer: 078-6135115
Email: info@pandhuis-dordrecht.nl
Website: www.pandhuis-dordrecht.nl

Omdat openingstijden van winkels en pandjeshuizen nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Pandhuis Dordrecht voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment