Search

Doetinchem – Pandjeshuis het Handelshuys

Pandjeshuis het Handelshuys in Doetinchem
Het Handelshuys in Doetinchem is een echt pandjeshuis oftewel Pawn shop. Je kunt er terecht voor gebruikte (en soms ook nieuwe) goederen, je kunt spullen die je niet meer wilt in consignatie verkopen via deze winkel en je kunt er je spullen in onderpand brengen waarvoor je direct cash geld meekrijgt. Het Handselshuys ligt aan het centrum van Doetinchem en is makkelijk met de auto bereikbaar, bijvoorbeeld via de N315 of N316 (let op: de winkel ligt aan de Dr. Huber Noodtplaats, dit is aan het einde van de Dr. Huber Noodtstraat).

Verpanden, verkopen of iets kopen
Dit pandjeshuis in Doetinchem heeft een dagelijks wisselende voorraad aan spullen zowel tweedehands als nieuwe artikelen in de outlet. Bij het Handelshuys kun je bijvoorbeeld terecht voor gereedschap, speakersets, een smartphone, laptop, speelgoed, keukengereedschap, games en gameconsoles, een elektrische gitaar, fotocamera en speelgoed. Je eigen spullen kun je bij het Handelhuys verpanden dankzij de terugkoopregeling. Je brengt waardevolle spullen zoals een gouden ketting, tablet, scooter of muziekinstrument in en krijgt direct cash geld mee. Binnen de afgesproken termijn kom je je spullen terugkopen (met rente) en je krijgt je spullen weer. Wanneer je je spullen niet terugbetaald kan het zijn dat ze aan het pandjeshuis vervallen. Deze pandmethode is ideaal wanneer je snel cash geld nodig bent en dit niet bij een bank kunt of wilt lenen. Vooral waardevolle spullen die je even niet nodig bent kun je op deze manier gebruiken.

Je spullen kun je ook ter consignatie aanbieden bij dit pandjeshuis in Doetinchem, je hoeft ze niet op Marktplaats ofzo te zetten en het pandjeshuis gaat ze proberen voor je te verkopen.

Spullen kopen bij dit pandjeshuis
Dagelijks is er een nieuwe voorraad aan spullen bij dit pandjeshuis en daarnaast kun je in de outlet ook nieuwe producten vinden. Het is zeker aan te raden om af en toe even langs te lopen, misschien kom je er een leuk cadeau tegen of iets voor jezelf.

Adres van Handelshuys Doetinchem
Dr. Huber Noodtplaats 1
7001 DT, Doetinchem (Gelderland)

Overige gegevens van Handelshuys Doetinchem
Telefoonnummer: 0314-344747
Email: info@handelshuys.net
Website: www.handelshuys.net

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van het Handelshuys Doetinchem voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment