Search

Deventer – Used Products

Used Products Deventer
Used Products Deventer ligt midden in het centrum van Deventer, vlak bij de Lebuïnuskerk. Dit pandjeshuis ligt op een paar honderd meter van het station van Deventer en je kunt er ook met de auto redelijk goed komen, hiervoor kun je parkeren bij het Grote Kerkhof. Met de auto is het over het algemeen het makkelijkst om te komen via de N344 en daarna de Welle, de weg langs de IJssel. Deze winkel is een echt pandjeshuis of pawn shop, je kunt er namelijk spullen kopen, verkopen of in onderpand geven. Dagelijks heeft deze winkel een wisselend assortiment aan spullen die vaak weinig zijn gebruikt en soms nog helemaal nieuw zijn!

Je spullen verpanden of verkopen
Bij Used Products Deventer kun je je waardevolle spullen verpanden of belenen, volgens hun terugkoopregeling. Voor je spullen krijg je direct contant geld en binnen de afgesproken termijn koop je ze terug (met rente). Als je niet wilt of kunt terugbetalen kan het gebeuren dat je spullen in eigendom komen van het pandjeshuis die het daarna kan verkopen. Deze methode is ideaal wanneer je snel cash geld nodig hebt en bepaalde bezittingen toch wel een tijdje kunt missen. Des te waardevoller je spullen zijn, des te meer contant geld je krijgt! Spullen als goud en zilver en dure merkhorloges doen het altijd goed vanwege hun waardevastheid.

Heb je iets in huis waar je helemaal niet aan gehecht bent? Dan kun je deze ook bij Used Products Deventer verkopen. Hierbij kun je denken aan waardevolle spullen als een GoPro camera, smartphone, tablet (alle Apple producten zijn gewild), merkzonnebril, luxe horloge, sieraden, goudbaren, apparatuur, een elektrische gitaar en bijvoorbeeld ook een luxe espressomachine of digitale camera. Zo verkoop je makkelijk je waardevolle spullen zonder dat je er mee op Marktplaats hoeft te staan.

Spullen kopen bij dit pandjeshuis
Dagelijks komt er wel nieuwe voorraad bij dit pandjeshuis en daarom kun je er ook allerlei leuke spullen kopen. Het is dus zeker aan te raden om er af en toe even langs te kopen als je in de buurt bent, misschien kom je iets tegen voor jezelf of als cadeau. Daarnaast worden er via de webshop op internet ook allerlei spullen verkocht.

Adres van Used Products Deventer
Grote Poot 7-9
1781 KE, Deventer (Overijssel)

Overige gegevens van Used Products Deventer
Telefoonnummer: 0570-600630
Email: deventer@usedproducts.nl
Website: www.usedproductsdeventer.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Used Products Deventer voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment