Search

Den Helder – Used Products

Used Products Den Helder
Used Products Den Helder ligt in het centrum van Den Helder, op een paar honderd meter loopafstand van het station. Met de auto is dit pandjeshuis ook goed bereikbaar, via de N250. Deze winkel is een echte pawn shop oftewel pandjeshuis, je kunt er tweedehands spullen kopen, je bezittingen verpanden of natuurlijk waardevolle spullen die je niet meer nodig bent verkopen. Hierdoor is er dagelijks een wisselend assortiment aan spullen van hoge kwaliteit, vaak weinig gebruikt en soms nog helemaal nieuws.

Je spullen verpanden of verkopen
Bij Used Products Den Helder kun je je waardevolle spullen verpanden. Samen met een taxateur bespreek je de waarde van je inbreng en krijgt direct cash geld wanneer je besluit het in onderpand te geven. Na de afgesproken tijd koop je je spullen weer terug waarbij je ook rente moet betalen. Als je niet kunt of wilt terugbetalen kan het zijn dat je in onderpand gegeven goederen in bezit blijven van het pandjeshuis, deze kan het dan later bijvoorbeeld weer verkopen. Wanneer je dus even snel cash geld nodig bent en dit niet bij een bank kunt of wilt lenen dan is deze methode erg geschikt.

Je waardevolle spullen kun je niet alleen verpanden, je kunt ze ook verkopen bij dit pandjeshuis. Denk hierbij aan je smartphone, laptop, tablet, apparatuur, zonnebril, luxe horloge, gereedschap, sieraden waaronder diamanten en juwelen, GoPro spullen, muziekinstrumenten maar bijvoorbeeld ook een espressomachine. Op deze manier kun je spullen die je toch nooit meer gebruikt makkelijk verkopen zonder dat je er mee moet leuren op Marktplaats of ergens anders.

Spullen kopen bij dit pandjeshuis
Dankzij de dagelijkse inkoop kun je bij dit pandjeshuis ook terecht om leuke dingen te kopen en er is dus een regelmatig wisselend aanbod. Als je in de buurt bent is het dus zeker aan te raden om hier te kijken, misschien vind je iets voor jezelf of als cadeau. Ook zijn er in de webshop van dit pandjeshuis allerlei leuke spullen te koop.

Adres van Used Products Den Helder
Koningstraat 115 – 117
1781 KE, Den Helder (Noord-Holland)

Overige gegevens van Used Products Den Helder
Telefoonnummer: 0223-860500
Email: denhelder@usedproducts.nl
Website: www.usedproductsdenhelder.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Used Products Den Helder voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment