Search

Den Haag – Used Products

Used Products Den Haag
Used Products Den Haag ligt op ongeveer een kilometer vanaf station Den Haag HS en op ruim anderhalve kilometer vanaf het centrum. Met het openbaar vervoer of met de auto is dit pandjeshuis goed bereikbaar. Den Haag Used Products heeft maar liefst 250 m2 met tweedehands artikelen van hoge kwaliteit met een dagelijks wisselend assortiment.

Je spullen verkopen
Bij Used Products Den Haag kun je je waardevolle spullen die je nooit meer gebruikt verkopen tegen cash geld. Spullen die je goed kunt verkopen zijn bijvoorbeeld games, een gameconsole, luxe espressomachine, smartphone, elektrisch gereedschap, speakers, gouden en zilveren sieraden, een flatscreen TV, muziekinstrument en andere waardevolle spullen. Dankzij de dagelijkse inkoop kun je bij dit pandjeshuis dus ook van alles vinden dus zoek je iets leuks voor jezelf of als cadeau voor iemand, ga dan zeker eens langs bij dit pandjeshuis in Den Haag. Op het moment van schrijven is het niet mogelijk om je spullen te verpanden bij deze vestiging van Used Products Den Haag.

Adres van Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV, Den Haag (Zuid-Holland)

Overige gegevens van Used Products Den Haag
Telefoonnummer: 070-3030597
Email: denhaag@usedproducts.nl
Website: www.usedproductsdenhaag.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Used Products Den Haag voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment