Search

Den Haag – Pandhuis Den Haag

Pandhuis Den Haag
Pandhuis Den Haag ligt aan de rand van het Bloemen- en Bomenkwartier en is met het openbaar vervoer zoals de tram goed bereikbaar vanuit het centrum of station. Dit pandhuis in Den Haag is onderdeel van het Goudwisselkantoor en is gespecialiseerd in het in onderpand nemen en ook inkopen van gouden voorwerpen zoals sieraden, goudbaren en munten.

Goud verkopen of verpanden
Bij Pandhuis Den Haag kun je gouden voorwerpen in onderpand geven evenals verkopen tegen cash geld. Door de hoge goudprijs en waardevastheid van goud is dit voor een pandjeshuis altijd een geliefd iets om in onderpand te nemen of te kopen. Samen met een taxateur bespreek je de waarde van je goud – vaak op basis van gewicht en goudgehalte – en hoor je hoeveel cash je hiervoor kunt lenen of krijgt bij verkoop. Dit kan voor allerlei gouden voorwerpen zoals goudbaren, gouden kettingen, gouden ringen, gouden horloges en gouden munten. Wanneer je je goud in onderpand geeft krijg je te horen wanneer je je lening – met rente – moet terugbetalen. Als je na die tijd niet terug kunt of wilt betalen blijven je in onderpand gegeven spullen in bezit van het pandhuis. Soms koopt dit pandhuis in Den Haag ook wel eens zilveren sieraden van bekende merken in, evenals Nederlands zilveren bestek.

Adres van Pandhuis Den Haag
Valkenbosplein 1
2563 CA, Den Haag (Zuid-Holland)

Overige gegevens van Pandhuis Den Haag
Telefoonnummer: 070-3615384
Email: info@pandhuis-Den-Haag.nl
Website: www.pandhuis-den-haag.nl

Omdat openingstijden van winkels en pandjeshuizen nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Pandhuis Den Haag voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment