Search

Den Haag – Cash Converters

Cash Converters in Den Haag
Dit pandjeshuis in Den Haag kun je zien als een echte pawn shop, je kunt er spullen in onderpand geven, verkopen en natuurlijk kopen in de winkel. De winkel is te vinden op zo’n 500 meter van het centrum van Den Haag, dichtbij HMC Westeinde. Met de tram en bus is dit pandjeshuis goed bereikbaar. Ook met de auto is dit pandjeshuis aan de Prinsegracht redelijk bereikbaar, bijvoorbeeld via de S100 of de S104.

Spullen verpanden of verkopen tegen cash geld
Zoals al gezegd is Cash Converters in Den Haag een echte pawn shop en je kunt er van alles in onderpand geven in ruil voor cash geld. Binnen de aangegeven tijd koop je je spullen weer terug met daarbij administratie/opslagkosten. Dit is een manier om even snel aan cash geld te komen wanneer je dit korte tijd nodig bent en het niet bij de bank of bij vrienden en familie kunt lenen. Daarnaast kun je spullen die je nooit gebruikt ook aan dit pandjeshuis verkopen voor contant geld.
Je kunt van alles in onderpand geven en verkopen maar het moet wel in goede staat zijn. Denk hierbij een televisie, gouden en zilveren sieraden, stereo-apparatuur, televisie, je fiets, een tablet of laptop, je gewone computer, gereedschap, je vorige smartphone, huishoudelijke apparatuur, juwelen en andere waardevolle goederen en nog veel meer.

Spullen kopen bij Cash Converters
Zoals al aangegeven kun je bij deze pawn shop in Den Haag ook terecht in de winkel voor een grote en wisselende voorraad aan spullen. Een groot deel hiervan is tweedehands en vaak weinig gebruikt. Loop dus regelmatig even binnen bij Cash Converters in Den Haag, je weet nooit wat je er tegenkomt!

Adresgegevens Cash Converters in Den Haag
Prinsegracht 74
2512 GB, Den Haag (Zuid-Holland)

Overige gegevens van Cash Converters
Telefoon: 070-3050100
Email: denhaag1@cashconverters.nl
Website: www.cashconverters.nl

Omdat openingstijden van winkels en pandjeshuizen nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Cash Converters in Den Haag voor de openingstijden.

Related posts

One thought on “Den Haag – Cash Converters

  1. […] Den Haag Centrum: Cash Converters Dit pandjeshuis in Den Haag Centrum is niet elke zondag open, alleen op de koopzondagen vanaf 12.00 uur. De standaard koopzondagen in Den Haag Centrum zijn de laatste zondag van de maand. Tijdens de koopzondag kun je bij dit pandjeshuis in Den Haag je spullen verpanden, verkopen of je kunt een keuze maken uit hun uitgebreide aanbod van gebruikte spullen. Meer informatie over dit pandjeshuis.. […]

Leave a Comment