Search

Den Bosch – Used Products

Used Products Den Bosch
Used Products Den Bosch ligt in het centrum van Den Bosch, vanuit het station is het wel even lopen, je moet dan het hele centrum door. Gelukkig is dit pandjeshuis met het Openbaar Vervoer of met de auto ook goed bereikbaar. Voor de deur zijn parkeerplaatsen en als deze vol zijn is er ook een parkeergarage in de buurt.

Used Products Den Bosch is een echt pandjeshuis, je kunt er je spullen verpanden maar ook verkopen. En daardoor is er ook een wisselend assortiment aan – soms nauwelijks – gebruikte spullen te koop.

Je spullen verpanden of verkopen
Bij Used Products Den Bosch kun je je waardevolle spullen verpanden, samen met een taxateur bepaal je de waarde en je krijgt contant geld voor je onderpand. Binnen de afgesproken tijd koop je je spullen (met rente) weer terug. Wanneer je niet kunt of wilt terugbetalen kan het zijn dat je in onderpand gegeven spullen in het bezit van het pandhuis blijven en later verkocht kunnen worden. Deze methode is ideaal wanneer je even snel contant geld nodig bent maar dit niet bij een bank kunt of wilt lenen. Ben je wat minder aan je spullen gehecht dan kun je ze ook bij dit pandjeshuis verkopen, denk hierbij aan gangbare producten als tablets, smartphones, games en gameconsoles, apparatuur, gereedschap, muziekinstrumenten, gouden en zilveren sieraden, camera’s en andere waardevolle spullen.

Dankzij de dagelijkse inkoop is er bij dit pandjeshuis ook van alles te koop met elke dag weer verrassingen. Zoek je dus een elektrische gitaar, een espressomachine, draaitafels, een fiets of scooter, een nieuw fototoestel of telefoon of een leuk cadeau voor iemand, ga dan zeker eens bij dit pandjeshuis in Den Bosch langs.

Adres van Used Products Den Bosch
Hinthamerstraat 119
5211MJ, Den Bosch (Noord-Brabant)

Overige gegevens van Used Products Den Bosch
Telefoonnummer: 073-8221100
Email: db@usedproducts.nl
Website: www.usedproductsdenbosch.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Used Products Den Bosch voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment