Search

Den Bosch – Pandhuis Den Bosch

Pandhuis Den Bosch
Pandhuis Den Bosch ligt op loopafstand van de Gamma, op ongeveer een kilometer van het station en het centrum van Den Bosch. Met de bus is dit pandjeshuis goed bereikbaar. Pandhuis Den Bosch is onderdeel van het Goudwisselkantoor en is gespecialiseerd in het in onderpand nemen en ook inkopen van vooral gouden voorwerpen zoals sieraden en munten.

Goud verpanden of verkopen
Bij Pandhuis Den Bosch kun je je gouden voorwerpen in onderpand geven en eventueel ook verkopen. Dankzij de hoge goudprijs en waardevastheid van goud is dit altijd een goed item om te verpanden. Wanneer je je gouden ketting, gouden ring, gouden horloge of goudbaar in onderpand geeft voor contant geld bespreek je samen met de taxateur de waarde van je goud (dit is vaak op basis van het gewicht en goudgehalte) en hoor je hoeveel je er voor kunt krijgen. Binnen de afgesproken termijn betaal je de lening terug en krijg je je goud weer. Let wel op: Als je niet terug kunt of wilt betalen blijft je in onderpand gegeven goud in bezit van het pandhuis.
Heb je iets van goud waar je niet aan bent gehecht en wil je het liever gewoon verkopen dan is dit ook mogelijk bij Pandhuis Den Bosch. Naast gouden voorwerpen worden soms ook andere waardevolle merksieraden ingekocht, evenals Nederlands zilver.

Adres van Pandhuis Den Bosch
Orthenseweg 10
5212 XA, Den Bosch (Noord-Brabant)

Overige gegevens van Pandhuis Den Bosch
Telefoonnummer: 073-6100946
Email: info@pandhuis-den-Bosch.nl
Website: www.pandhuis-den-bosch.nl

Omdat openingstijden van winkels en pandjeshuizen nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Pandhuis Den Bosch voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment