Search

Delft – Used Products Delft

Used Products Delft
Used Products Delft ligt in het centrum van Delft, vlakbij het station. Met het Openbaar Vervoer is dit pandjeshuis dus erg goed bereikbaar, met de auto kom je er bijvoorbeeld via de Phoenixstraat.

Used Products Delft is onderdeel van de Used Products keten en je kunt er uit een dagelijks wisselend assortiment tweedehands spullen kopen maar je kunt er ook terecht om je spullen te verkopen of te verpanden.

Je spullen verpanden of verkopen
Bij Used Products Delft kun je je waardevolle spullen verpanden, je geeft ze in onderpand en krijgt in ruil daarvoor cash geld. Binnen de afgesproken tijd koop je je spullen (met rente) weer terug. Dit is ideaal wanneer je even snel geld nodig hebt. Let er wel op dat je niet terug kunt of wilt betalen je in onderpand gegeven spullen in bezit van het pandhuis blijven en later verkocht kunnen worden. Natuurlijk kun je je spullen ook bij dit pandjeshuis verkopen. Dit kan van alles zijn maar het meest geliefd zijn natuurlijk gangbare producten als smartphones, tablets, fietsen, games en gameconsoles, gereedschap, goud en zilver en nog veel meer waardevolle zaken.

De bovenstaande goederen kun je dus bij dit pandjeshuis in Delft ook kopen en vanwege het wisselende assortiment kun je er af en toe eens langs gaan wanneer je op zoek ben naar een zo goed als nieuw product voor een aantrekkelijke prijs. Kijk ook eens in deze winkel wanneer je op zoek bent naar een fiets, een camera, scooter, elektrische gitaar, draaitafels of een leuk cadeau voor iemand.

Adres van Used Products Delft
Binnenwatersloot 24
2611 BK, Delft (Zuid-Holland)

Overige gegevens van Used Products Delft
Telefoonnummer: 015-7370484
Email: delft@usedproducts.nl
Website: www.usedproductsdelft.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Used Products Delft voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment