Search

Delft – Pandhuis Delft

Pandhuis Delft
Pandhuis Delft ligt in Delft Voorhof, tegenover De Hoven Passage, met het Openbaar Vervoer is dit pandjeshuis goed bereikbaar. Pandhuis Delft is onderdeel van het Goudwisselkantoor en is gespecialiseerd in het inkopen en in onderpand nemen van gouden voorwerpen.

Goud in onderpand geven of verkopen
Bij Pandhuis Delft kun je je gouden sieraden en andere gouden voorwerpen in onderpand geven maar je kunt ook je spullen hier verkopen. Als je het in onderpand geeft voor cash geld bespreek je met een taxateur eerst de waarde van je goud en hoeveel je hiervoor kunt lenen. Ook krijg je te horen wanneer je – met rente – je lening terug moet betalen en krijg je je goud weer. Let er wel op dat je niet terug kunt of wilt betalen je in onderpand gegeven spullen in bezit van het pandhuis blijven.

Pandhuis Delft koopt ook je goud in, dit kan een gouden horloge zijn, of een gouden ring, gouden ketting, gouden munt of zelfs een goudbaar. Ook worden soms andere waardevolle merksieraden ingekocht.

Adres van Pandhuis Delft
Papsouwselaan 293
2624 AP, Delft (Zuid-Holland)

Overige gegevens van Pandhuis Delft
Telefoonnummer: 015-2560505
Email: info@pandhuis-delft.nl
Website: www.pandhuis-delft.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Pandhuis Delft voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment