Search

David’s Pawn Store in Stadskanaal

David’s Pawn Store in Stadskanaal
Dit pandjeshuis in Stadskanaal specialiseert zich in het in- en verkopen van nieuwe en tweedehands spullen en je kunt er ook je spullen in onderpand brengen om geld te lenen.

Je spullen verkopen of belenen bij David’s Pawn Store
Wanneer je snel contant geld nodig bent kun je je eigendommen bij dit pandjeshuis in Stadskanaal verkopen of belenen. Wanneer je iets toch niet meer gebruikt kun je het verkopen, je krijgt dan meteen cash geld mee of kunt er weer iets nieuws van kopen bij het pandjeshuis. Wanneer je je spullen niet definitief kwijt wilt kun je ze ook in onderpand brengen bij deze pawn shop en met de terugkoopservice koop je ze binnen twee maanden weer terug, natuurlijk wel met rente. Je kunt van alles bij dit pandjeshuis verkopen of in onderpand brengen, je spullen moeten natuurlijk wel van jou zijn en ze moeten ook compleet zijn en/of werken.

Iets kopen bij David’s Pawn Store
Dit pandjeshuis heeft een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte spullen met een dagelijks wisselend aanbod. Alle spullen zijn voor verkoop gecontroleerd en schoongemaakt. Er is hier van alles te vinden, bijvoorbeeld gameconsoles, gereedschap, sieraden, spelletjes, antiek, muziekinstrumenten, kleine meubels en nog veel meer.

Adres van David’s Pawn Store
Oosterstraat 8e
9502 EC, Stadskanaal (Groningen)

Overige gegevens van dit pandjeshuis
Telefoonnummer: 0599-652310
Website: David’s Pawn Store in Stadskanaal

Omdat openingstijden van winkels en pandjeshuizen nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van dit pandjeshuis in Stadskanaal voor de openingstijden. Op het moment van schrijven kun je bij deze winkel dinsdag t/m zaterdag terecht, op zondag en maandag zijn ze gesloten.

Related posts

Leave a Comment