Search

CashDirect Sittard

CashDirect in Sittard
CashDirect in Sittard is geen echte pawn shop waar je van alles kunt inbrengen en verkopen, dit is een juwelier gespecialiseerd in het in- en verkopen van goud en zilver en andere juwelen en het in onderpand nemen van waardevolle spullen. In hun mooie showroom heb je een ruime keuze uit gouden en zilveren sieraden.

Je sieraden verkopen bij CashDirect in Sittard
Wanneer je nog iets van goud of zilver hebt liggen wat je niet gebruikt of geen emotionele binding mee hebt kun je dit eenvoudig bij CashDirect in Sittard verkopen. Deze juwelier is altijd op zoek naar sieraden en gebruiksvoorwerpen van goud en zilver en andere juwelen zoals diamanten. Je kunt hier terecht met antieke sieraden zoals een gouden ring, gouden ketting, gouden armband of gouden oorbellen. Het goud kan Nederlands zijn maar ook bijvoorbeeld Marokkaans, Surinaams of Turks goud. Daarnaast kun je hier ook gouden munten verkopen, merkhorloges van bijvoorbeeld Rolex, Patek Philippe of Cartier en zilveren spullen zoals een zilveren schaal, zilveren bestek en zilveren theepotten.

Waardevolle spullen verpanden bij CashDirect in Sittard
Bij deze winkel in Sittard kun je je waardevolle spullen verpanden, bijvoorbeeld zilveren en gouden sieraden maar ook je auto! Bij verpanding krijg je direct contant geld mee en op de afgesproken tijd betaal je het geld – met rente – terug en krijg je je spullen weer terug. Het is niet precies bekend welke waardevolle spullen je bij deze winkel kunt verpanden, bel ze voor de tijd dus even op wanneer je iets waardevols hebt wat je in onderpand wil geven voor contant geld.

Adres van CashDirect in Sittard
Tudderenderweg 95
6137 CB, Sittard

Overige gegevens van CashDirect in Sittard
Telefoonnummer: 046-4585864
Email: info@cash-direct.nl
Website: www.cash-direct.nl

Omdat openingstijden van winkels en pandjeshuizen nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van CashDirect in Sittard voor de openingstijden. Op het moment van schrijven kun je bij deze winkel dinsdag tot en met zaterdag terecht.

Related posts

Leave a Comment