Search

Breda – Used Products

Cash voor je spullen bij Used Products Breda
Bij Used Products Breda kun je waardevolle spullen verpanden of verkopen en je krijgt er direct cash geld voor. Dit is dus een echte pawn shop of pandjeshuis. Als je hier iets in onderpand geeft bespreek je met de taxateur de waarde van je spullen en de voorwaarden tot terugbetaling of terugkoop zoals ze het ook wel noemen. Je krijgt een terugkoopbewijs en natuurlijk direct contant geld.
Als je dus even snel geld nodig hebt en dit niet bij de bank wilt of kunt lenen dan kun je bij dit pandjeshuis terecht. Let wel dat bij het verpanden rentekosten aan verbonden zijn, het terugkopen is dus altijd meer dan wat je hebt ontvangen. Wanneer je je spullen niet komt terughalen of betaald dan kunnen ze in bezit komen van het pandjeshuis.

Dankzij de waardevastheid en de prijs per gram is vooral goud een prima onderpand en dankzij de goudwaarde is de prijs makkelijk te bepalen. Denk hierbij aan een gouden ketting, gouden ring, gouden oorbellen of een gouden horloge. Daarnaast zijn goudbaren tegenwoordig ook een erg populair item om te verpanden. Naast goud en andere metalen kun je bij dit pandjeshuis nog veel meer in onderpand geven zoals een GoPro, smartphone, laptop of tablet, digitale camera, smartphone, spelcomputer of games, huishoudelijke apparatuur zoals een espressoapparaat en een scooter, fiets of muziekinstrument. Niet alles wordt in onderpand genomen (zoals kleding en meubels niet) en je spullen moeten natuurlijk van jou zijn en werkend zijn en/of er goed uitzien.

Ben je niet erg gehecht aan hetgeen je wilt inbrengen? Dan kun je je spullen ook verkopen bij deze pawn shop in Breda. Natuurlijk kun je ook spullen inruilen voor iets wat in de winkel te koop is. En in de winkel is veel te koop! Dagelijks is er een wisselende selectie met waardevolle en bijna nieuwe spullen dus het is ook een interessante winkel om gewoon regelmatig binnen te lopen.

Used Products Breda
Used Products Breda ligt in het zuiden van het centrum van Breda, bij het Concordiaplein en tussen de Markendaalseweg en Keizerstraat in. Met het openbaar vervoer of lopend vanuit het centrum van Breda is deze pawn shop dus goed bereikbaar en ook met de auto kom je er makkelijk, er zijn parkeerplaatsen voor de winkel en in de buurt zijn er voldoende parkeergarages. Deze pawn shop is onderdeel van de Used Products keten, het is zelfs één van de eerste pandjeshuizen in deze keten.

Adres van Used Products Breda
Concordiastraat 15a
4811NA, Breda (Noord-Brabant)

Overige gegevens van Used Products Breda
Telefoonnummer: 076-5335334
Email: breda@usedproducts.nl
Website: www.usedproductsbreda.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Used Products Breda voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment