Search

Breda – Goudwisselkantoor Breda

Goudwisselkantoor Breda
Goudwisselkantoor Breda ligt op een paar honderd meter van zowel het station als het centrum van Breda. Goudwisselkantoor Breda is onderdeel van het Goudwisselkantoor en is gespecialiseerd in het in onderpand nemen en inkopen van gouden voorwerpen.

Goud verkopen of verpanden voor cash geld
Bij Goudwisselkantoor Breda geef je goud in onderpand voor cash geld. Dit kan een gouden horloge zijn, of een gouden ketting, gouden ring, gouden tientje of andere munt of bijvoorbeeld een goudbaar. Met een ervaren taxateur bespreek je de waarde van je goud en hoeveel cash geld je hiervoor kunt lenen. Op de afgesproken tijd betaal je je lening terug (met rente) en krijg je je gouden voorwerpen weer terug. Let er wel op dat je niet terug kunt of wilt betalen je in onderpand gegeven spullen in bezit van het pandhuis blijven.

Goudwisselkantoor Breda neemt niet alleen je goud in onderpand, je kunt het er ook verkopen voor cash geld. Dus wanneer je iets van goud hebt wat je toch niet gebruikt dan kun je dit hier verkopen. Ook worden sommige zilveren sieraden van bekende merken ingekocht, denk hierbij aan Buddha to Buddha, Pandora en Esprit.

Adres van Goudwisselkantoor Breda
Sophiastraat 11
4811 EG, Breda (Noord-Brabant)

Overige gegevens van Goudwisselkantoor Breda
Telefoonnummer: 076-5139001
Email: info@goudwisselkantoor.nl
Website: www.pandhuis-breda.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Goudwisselkantoor Breda voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment