Search

Beverwijk – Used Products

Cash voor je spullen bij Used Products Beverwijk
Bij Used Products Beverwijk kun je waardevolle spullen verpanden of verkopen, tegen cash geld! Het is dus een echte pawn shop. Als je iets in onderpand geeft bespreek je met de taxateur de waarde van je spullen en de voorwaarden tot terugbetaling. Je krijgt een terugkoopbewijs en natuurlijk direct contant geld. Dit is erg makkelijk wanneer je snel even geld nodig hebt en dit niet bij de bank kunt of wilt lenen. Let er wel dat er rentekosten aan verbonden zijn en dat wanneer je je spullen niet komt terughalen en terugbetalen ze in bezit kunnen komen van het pandjeshuis.
Je kunt hier van alles in onderpand brengen en vooral goud is een goed onderpand, dankzij de goudwaarde is de prijs hiervan makkelijk te bepalen. Daarnaast kun je nog veel meer verpanden, denk hierbij aan een smartphone, tablet of laptop, scooter of fiets, muziekinstrument, digitale camera of GoPro, espresso apparaten, games en spelcomputers, TV’s en andere apparatuur, nieuw speelgoed of sportartikel of andere waardevolle spullen.
Wanneer je ergens niet echt aan gehecht bent en het liever wilt verkopen kan dit ook bij dit pandjeshuis in Beverwijk. Veel wordt ingenomen maar een aantal goederen als meubels, kleding, boeken of kapotte spullen worden niet ingekocht of in onderpand genomen. Voor het verkopen of in onderpand geven van je spullen kun je hier wekelijks op bepaalde dagen terecht, kijk even op hun website wanneer dit is!

Bij dit pandjeshuis kun je natuurlijk ook terecht wanneer je iets voor jezelf wilt kopen. Er is een wisselende selectie met allerlei waardevolle en bijna nieuwe spullen die meestal minder kosten dan bij de speciaalzaak. Altijd interessant dus om hier even rond te kijken als je in de buurt bent! Soms kun je ook je eigen spullen inleveren, dus wanneer je een accuboormachine hebt liggen die je toch nooit gebruikt kun je hem misschien inruilen voor een gamecomputer, soms met bijbetaling, soms zonder bijbetaling en misschien krijg je nog wel extra geld mee!

Used Products Beverwijk
Used Products Beverwijk ligt aan de Breestraat, in het centrum van Beverwijk. Vanaf het station is dit zo’n 600 meter lopen en ook met de auto is dit pandjeshuis goed bereikbaar. Deze pawn shop is onderdeel van de Used Products keten en je vindt er zo’n 150m2 aan interessante en wisselende voorraad. Op de producten die je bij dit pandjeshuis koopt krijg je ook nog eens garantie!

Adres van Used Products Beverwijk
Breestraat 164
1941 EN, Beverwijk (Noord-Holland)

Overige gegevens van Used Products Beverwijk
Telefoonnummer: 0251-213130
Email: beverwijk@usedproducts.nl
Website: www.usedproductsbeverwijk.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Used Products Beverwijk voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment