Search

Assen – Used Products

Cash voor je spullen bij Used Products Assen
Used Products Assen is eigenlijk geen pandjeshuis, je kunt er geen spullen inbrengen om later weer terug te kopen. Omdat je in deze vestiging van Used Products wel je spullen kunt verkopen of inruilen tegen andere spullen vermelden we deze winkel hier toch. Je kunt hier dus van alles verkopen en krijgt dan direct cash geld mee. Behalve kleding, meubels en witgoed kan dit van alles zijn, denk aan apparatuur, gouden en zilveren sieraden, scooters, camera’s, mobiele telefoons en tablets, laptops, gereedschap en huishoudelijke artikelen zoals Dyson stofzuigers. En met een wisselende voorraad zijn dit soort artikelen dus ook regelmatig te koop bij deze winkel, loop er dus af en toe naar binnen en laat je verrassen!

Ligging Used Products Assen
Used Products Assen ligt in het centrum van Assen op zo’n 700 meter van het station. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is deze winkel makkelijk bereikbaar.

Adres van Used Products Assen
Ceresstraat 12
9401 DR, Assen (Drenthe)

Overige gegevens van Used Products Assen
Telefoonnummer: 0592-820990
Email: assen@usedproducts.nl
Website: www.usedproductsassen.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Used Products Assen voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment