Search

Assen – Pandhuis Assen

Pandhuis Assen
Pandhuis Assen ligt in het centrum, op een paar honderd meter van het station van Assen. Pandhuis Assen is onderdeel van het Goudwisselkantoor en is gespecialiseerd in het inkopen en in onderpand nemen van gouden voorwerpen.

Goud verkopen of verpanden
Bij Pandhuis Assen geef je gouden sieraden en ander goud in onderpand geven voor contant geld. Met een taxateur bespreek je de waarde van je gouden voorwerpen en hoeveel geld je hiervoor kunt lenen. Na verloop van tijd betaal je (met rente) het geld terug en krijg je je voorwerpen weer. Let er wel op dat je niet terug kunt of wilt betalen je in onderpand gebleven spullen in bezit van het pandhuis blijven.

Pandhuis Assen neemt niet alleen je goud in onderpand, ze kopen ook in. Dus als je iets wilt verkopen kun je hier ook terecht. Denk hierbij aan een gouden ring, gouden ketting, gouden horloge van bijvoorbeeld Rolex en Cartier, gouden munten en ook goudbaren. Ook worden sommige sieraden van bekende merken ingekocht of als onderpand aangenomen, evenals sommig zilveren Nederlands bestek.

Adres van Pandhuis Assen
Stationsstraat 1
9401 KV, Assen (Drenthe)

Overige gegevens van Pandhuis Assen
Telefoonnummer: 0592-300244
Email: info@pandhuis-Assen.nl
Website: www.pandhuis-assen.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Pandhuis Assen voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment