Search

Arnhems Handelshuis

Over het Arnhems Handelshuis
Het Arnhems Handelshuis ligt op ongeveer een kilometer afstand vanaf station Arnhem en een paar honderd meter vanaf station Arnhem Velperpoort. Met het openbaar vervoer is dit pandjeshuis dus redelijk makkelijk te bereiken, met de auto kom je er via de A12 of de N224. Bij dit pandjeshuis kun je je waardevolle spullen verkopen en ook in onderpand geven om later weer terug te kopen.

Spullen verpanden of verkopen tegen cash geld
Bij dit pandjeshuis in Arnhem kun je spullen verkopen of in onderpand geven in ruil voor cash geld. Op deze manier kun je snel even aan cash geld komen wanneer je dit niet bij de bank of bij vrienden kunt of wilt lenen. Spullen die je in onderpand geven of kunt verkopen zijn merkhorloges van bijvoorbeeld Rolex, Cartier of Breitling, zilveren en gouden sieraden zoals kettingen, armbanden en ringen, laptops of gameconsoles, digitale camera’s, mobiele telefoons, muziekinstrumenten, scooters en fietsen, antiek en kunst en nog veel meer.

Adresgegevens van het Arnhems Handelshuis
Sonsbeeksingel 95
6821 AC, Arnhem (Gelderland)

Overige gegevens van het Arnhems Handelshuis
Telefoon: 026-3790826
Email: info@arnhemshandelshuis.nl
Website: www.arnhemshandelshuis.nl

Omdat openingstijden van winkels en pandjeshuizen nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van het Arnhems Handelshuis voor de openingstijden. Op het moment van schrijven is dit pandjeshuis elke dag behalve zondag geopend.

Related posts

Leave a Comment