Search

Arnhem – Used Products

Cash voor je spullen
Bij Used Products Arnhem kun je gebruikte spullen verkopen of verpanden, voor direct cash geld! Wanneer je iets in onderpand geeft heb je een bepaalde tijd om dit weer terug te kopen, dit bespreek je met een taxateur. Zo kun je dus tijdelijk iets daar heenbrengen en na terugbetaling (met rente) krijg je je spullen weer terug! Wanneer je niet kunt of wilt terugbetalen dan kan het zijn dat je spullen in eigendom komen van het pandjeshuis die het daarna in de winkel kan verkopen. Je kunt bij dit pandjeshuis in Arnhem van alles verpanden, denk aan een gouden ketting of horloge, een scooter, een laptop of spelcomputer, een smartphone of tablet of een muziekinstrument. De enige voorwaarde is dat de spullen van jou zijn en dat ze nog heel zijn en/of werken. Wanneer je zelf op zoek bent naar iets leuks kun je hier ook altijd terecht, ze hebben een winkel van ruim 300m2 waar altijd wel iets nieuws te vinden is. Wil je geen geld uitgeven dan kun je wellicht ook iets van jezelf omruilen tegen iets wat je wel erg graag wilt hebben.

Used Products Arnhem
Used Products Arnhem ligt vlak naast het centrum van Arnhem, in de winkelstraat de Steenstraat. Vanaf station Arnhem Velperpoort is dit pandjeshuis makkelijk te bereiken en ook met de auto is dit eenvoudig te vinden. Er zijn parkeerplaatsen voor de deur.
Dit pandhuis is onderdeel van de Used Products keten en je kunt er terecht voor het in onderpand brengen van je spullen voor cash geld door middel van een terugkoopregeling. Daarnaast kun je spullen die je niet gebruikt hier verkopen en natuurlijk is er ook een ruime selectie aan dingen te vinden die je misschien zelf wel wilt hebben. Veel producten zijn niet of nauwelijks gebruikt en kosten vaak een stuk minder dan in een speciaalzaak.

Adres van Used Products Arnhem
Steenstraat 53
6828 CD, Arnhem (Gelderland)

Overige gegevens van Used Products Arnhem
Telefoonnummer: 026-3792573
Email: arnhem@usedproducts.nl
Website: www.usedproductsarnhem.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Used Products Arnhem voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment