Search

Arnhem – Pandhuis Arnhem

Pandhuis Arnhem
Pandhuis Arnhem ligt aan het Velperplein, op zo’n 600 meter lopen van het station en een paar honderd meter van het centrum van Arnhem. Pandhuis Arnhem is onderdeel van het Goudwisselkantoor en is gespecialiseerd in het inkopen en in onderpand nemen van gouden voorwerpen.

Cash voor je goud
Bij Pandhuis Arnhem kun je gouden sieraden en ander goud in onderpand geven tegen cash geld. Met een deskundige taxateur bespreek je de waarde van je goud en hoeveel geld je hier voor kunt lenen met je goud als onderpand. In de voorwaarden die worden besproken en die je krijgt staat ook wanneer je moet terugbetalen, de rente en wanneer je je goud weer op kan halen. Let er wel op dat je niet terug kunt of wilt betalen je in onderpand gebleven spullen in bezit van het pandhuis blijven.
Pandhuis Arnhem neemt als onderpand gouden kettingen, gouden ringen, gouden horloges van bijv. Cartier en Rolex, goudbaren en gouden munten. Ook worden sommige zilveren sieraden van bekende merken als onderpand ingenomen en soms ook Nederlands zilveren bestek.

Wil je liever je goud gewoon verkopen? Dat is ook mogelijk bij Pandhuis Arnhem. Omdat de goudprijs wisselt kunnen de bedragen die je voor je goud krijgt altijd wat verschillen, ga er dus eens langs als je iets van goud hebt wat je wilt verkopen.

Adres van Pandhuis Arnhem
Velperplein 12a
6811 AG, Arnhem (Gelderland)

Overige gegevens van Pandhuis Arnhem
Telefoonnummer: 026-3516374
Email: info@pandhuis-arnhem.nl
Website: www.pandhuis-arnhem.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Pandhuis Arnhem voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment