Search

Arnhem – Cash Converters

Cash Converters in Arnhem
Dit pandjeshuis in Arnhem kun je zien als een echte pawn shop, je kunt er spullen in onderpand geven, verkopen en natuurlijk kopen in de winkel. De winkel is te vinden naast het centrum van Arnhem, dicht bij de Velperpoort en op ongeveer een kilometer van station Arnhem Centraal. Via bijvoorbeeld de Velperweg of de Nijmeegseweg is deze pawn shop goed bereikbaar.

Spullen verpanden of verkopen tegen cash geld
Zoals al gezegd is Cash Converters in Arnhem een echte pawn shop en je kunt er van alles in onderpand geven in ruil voor cash geld. Binnen de aangegeven tijd koop je je spullen weer terug met daarbij administratie/opslagkosten. Dit is een manier om even snel aan cash geld te komen wanneer je dit korte tijd nodig bent en het niet bij de bank of bij vrienden en familie kunt lenen. Daarnaast kun je spullen die je nooit gebruikt ook aan dit pandjeshuis verkopen voor contant geld.
Je kunt van alles in onderpand geven en verkopen maar het moet wel in goede staat zijn. Denk hierbij stereo-apparatuur, een televisie, je fiets, een tablet of laptop, je gewone computer, gereedschap, je vorige smartphone, huishoudelijke apparatuur, gouden en zilveren sieraden en juwelen en nog veel meer.

Spullen kopen bij Cash Converters
Zoals al aangegeven kun je bij deze pawn shop in Arnhem ook terecht in de winkel voor een grote en wisselende voorraad aan spullen. Een groot deel hiervan is tweedehands en vaak weinig gebruikt. Loop dus regelmatig even binnen bij Cash Converters in Arnhem, je weet nooit wat je er tegenkomt!

Adresgegevens Cash Converters in Arnhem
Steenstraat 51
6828CD Arnhem (Gelderland)

Overige gegevens van Cash Converters
Telefoon: 026-3892095
Email: arnhem@cashconverters.nl
Website: www.cashconverters.nl

Omdat openingstijden van winkels en pandjeshuizen nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Cash Converters in Arnhem voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment