Search

Apeldoorn – Used Products

Used Products Apeldoorn
Used Products Apeldoorn is te vinden net naast het centrum van Apeldoorn, op loopafstand van het station. Ook met de auto is dit pandjeshuis redelijk makkelijk te bereiken. Deze winkel is onderdeel van de Used Products keten en je kunt er terecht voor het in onderpand brengen van je spullen voor cash geld door middel van een terugkoopregeling. Natuurlijk vind je in dit pandjeshuis ook een ruime selectie aan allerlei spullen die te koop zijn, soms bijna nieuw en altijd werkend! Heb je cash geld nodig en ben je niet zo gehecht aan je spullen? Dan kun je ze bij dit pandjeshuis ook verkopen.

Cash voor je spullen
Bij Used Products Apeldoorn kun je gebruikte spullen verkopen of verpanden, in ruil voor direct cash geld! Wanneer je iets in onderpand geeft heb je een bepaalde tijd om dit product weer terug te kopen. Kun je of wil je dit niet terugbetalen dan vervalt je product aan het pandjeshuis. Je kunt van alles verpanden, denk aan een gouden sieraad, scooter, camera, laptop, smartphone, horloge van een bekend merk, gereedschap, muziekinstrument en ga zo maar door. De voorwaarde is wel dat de spullen van jou zijn en dat ze werken. Daarnaast kun je bovengenoemde en meer artikelen natuurlijk ook verkopen aan dit pandjeshuis of inruilen wanneer je in de winkels iets mooiers hebt gezien. Loop er dus zeker een keer naar binnen om te kijken wat voor spullen ze allemaal hebben!

Adres van Used Products Apeldoorn
Stationsstraat 147
7311 ME, Apeldoorn (Gelderland)

Overige gegevens van Used Products Apeldoorn
Telefoonnummer: 055-5787575
Email: apeldoorn@usedproducts.nl
Website: www.usedproductsapeldoorn.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Used Products Apeldoorn voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment