Search

Apeldoorn – Pandhuis Apeldoorn

Pandhuis Apeldoorn
Pandhuis Apeldoorn ligt aan de Stationsstraat, vlak bij het centrum, en is goed met het Openbaar Vervoer bereikbaar. Pandhuis Apeldoorn is onderdeel van het Goudwisselkantoor en is gespecialiseerd in het inkopen en in onderpand nemen van gouden voorwerpen.

Contant geld voor je goud
Bij Pandhuis Apeldoorn kun je verschillende soorten gouden voorwerpen in onderpand geven waarvoor je direct contant geld krijgt. Met een deskundige taxateur bespreek je hoeveel contant geld je kunt lenen met je goud als onderpand. In de voorwaarden staat hoeveel rente je moet betalen en wanneer je terug moet betalen en wanneer je je spullen weer kunt ophalen. Let er wel op dat je niet terug kunt of wilt betalen je in onderpand gebleven spullen in bezit van het pandhuis blijven.
Pandhuis Apeldoorn neemt als onderpand bijvoorbeeld gouden horloges van bekende merken zoals Rolex en Cartier, gouden kettingen, gouden munten en goudbaren. Ook worden sommige zilveren sieraden ingenomen en ook Nederlands zilveren bestek.
Wanneer je je spullen liever wilt verkopen omdat je ze niet meer gebruikt kun je hiervoor ook terecht bij dit pandhuis, ze kopen ook goud in.

Adres van Pandhuis Apeldoorn
Stationsstraat 160
7311 MJ, Apeldoorn (Gelderland)

Overige gegevens van Pandhuis Apeldoorn
Telefoonnummer: 055-5217988
Email: info@apeldoorn-pandhuis.nl
Website: www.apeldoorn-pandhuis.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Pandhuis Apeldoorn voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment