Search

Amsterdam Osdorp – Stadsbank van Lening

Cash geld voor goud of zilver
De Stadsbank van Lening in Amsterdam Osdorp is onderdeel van Gemeente Amsterdam en ligt midden in Osdorp aan het Osdorpplein en is goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Dit is één van de drie vestigingen van de Stadsbank van Lening in Amsterdam en je kunt hier je gouden en zilveren sieraden in onderpand geven waarbij je na taxatie direct cash geld krijgt of het geld op je rekening wordt gestort. Je kunt vervolgens je onderpand binnen de afgesproken tijd ophalen tegen betaling (met rente). Wanneer je niet terugbetaald wordt je onderpand eigendom van de Stadsbank die het vervolgens kan verkopen of kan veilen.
Dit is dus een goede oplossing wanneer je even cash geld nodig bent maar je dit niet bij de bank kunt of wilt lenen en je een sieraad hebt wat je een tijdje kunt missen. De Stadsbank van lening neemt allerlei gouden en zilveren sieraden in zoals een gouden horloge, zilveren broche, gouden ketting, een gouden ring met diamant, een gouden aansteker van bijvoorbeeld Dupont of Cartier en andere sieraden.

Adres van de Stadsbank van Lening in Amsterdam Osdorp
Osdorpplein 516
1012 KD, Amsterdam Osdorp (Noord-Holland)

Overige gegevens van de Stadsbank van Lening in Amsterdam Osdorp
Telefoonnummer: 14-020
Website: www.amsterdam.nl/sbl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van de Stadsbank van Lening voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment