Search

Amsterdam Oost – Used Products

Een echte pawn shop
Used Products Amsterdam Oost is een echte pawn shop ofwel pandjeshuis. Je kunt er spullen in onderpand geven waarvoor je direct contant geld krijgt en die je later weer terugkoopt (met rente). Natuurlijk kun je bij deze pawn shop ook je waardevolle sieraden, playstation, smartphone, gereedschap of horloge verkopen waarvoor je direct cash krijgt uitbetaald. Natuurlijk kun je in deze winkel ook gewoon iets moois voor jezelf kopen, er is een ruimte selectie aan nieuwe of weinig gebruikte artikelen.
Deze pawn shop in Amsterdam Oost is één van de grootste vestigingen van Used Products en heeft een assortiment van ruim 3000 artikelen! De winkel is te vinden bij Park Frankendael en is makkelijk te bereiken met het Openbaar Vervoer (Middenweg) en met de auto, er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur en in de buurt.

Spullen verpanden
Bij Used Products Amsterdam Oost kun je je waardevolle spullen verpanden. In ruil voor iets wat je op het moment toch even niet nodig hebt krijg je meteen cash geld en later koop je je spullen – met rente – terug. Dit is ideaal wanneer je geld nodig bent en geen lening kunt of wilt afsluiten bij de bank.
Vooral gouden sieraden en munten doen het vanwege de waardevastheid goed als onderpand maar ook andere goederen kun je tijdelijk in onderpand geven.

Gebruikte goederen kopen
Deze ruime winkel heeft een grote voorraad aan spullen die te koop zijn, er is eigenlijk altijd wel iets voor je te vinden. Veel spullen zijn bijna nooit of zelfs helemaal nooit gebruikt en zijn toch een stuk goedkoper dan wanneer je ze nieuw in een speciaalzaak koopt. Dankzij de wisselende voorraad loont het om regelmatig bij dit pandjeshuis binnen te lopen wanneer je op zoek bent naar een smartphone, tablet, boormachine, gouden of zilveren ketting, fiets, zonnebril, horloge, koffiezetapparaat of iets heel anders.

Adres van Used Products Amsterdam Oost
Kamerlingh Onneslaan 22b
1097 DG, Amsterdam Oost (Noord-Holland)

Overige gegevens van dit pandjeshuis in Amsterdam Oost
Telefoonnummer: 020-4688744
Mailadres: amsterdamoost@usedproducts.nl
Website: www.usedproductsamsterdamoost.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van dit pandjeshuis voor de openingstijden of bel ze even.

Related posts

Leave a Comment