Search

Amsterdam Centrum – Used Products

Pawn shop in Amsterdam Centrum
Used Products Amsterdam Centrum is een pawn shop die één van de grootste vestigingen is van deze keten. Hier kun je je waardevolle spullen inbrengen en verkopen en natuurlijk kun je er ook op zoek naar interessante spullen. De spullen die je hier kunt vinden zijn vaak van goede merken en meestal afkomstig van particulieren die cash geld nodig hebben.
Dit pandjeshuis ligt aan de Prins Hendrikkade 176, recht tegenover de IJtunnel, in de kelder van een oud VOC-pand. Dit is op loopafstand van zowel het centrum als het Centraal Station en ook met het Openbaar Vervoer goed bereikbaar.

Verkoop van waardevolle goederen
Used Products Amsterdam Centrum verkoopt een ruime keuze aan waardevolle goederen zoals horloges, smartphones, tablets, gameconsoles en games, gereedschap, camera’s en veel meer. Deze spullen zijn goed nagekeken door het inkoopteam van Used Products.

Pawn shop
Used Products Amsterdam Centrum is ook een pawn shop, je kunt hier waardevolle spullen inbrengen welke je later – met rente – kunt terugkopen.
Heb je iets waardevols in te brengen zoals bijvoorbeeld apparatuur en electronica, huishoudelijke goederen, gouden en zilveren munten en sieraden, een Playstation of LCD televisie en heb je even snel geld nodig? Dan kun je dit hier inbrengen en na taxatie krijg je direct contant geld mee.

Adres van Used Products Amsterdam Centrum
Prins Hendrikkade 176
1011 TC, Amsterdam Centrum (Noord-Holland)

Overige gegevens van dit pandjeshuis in Amsterdam Centrum
Telefoonnummer: 020-6166169
Mailadres: amsterdam@usedproducts.nl
Website: www.usedproductsamsterdamcentrum.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet maar op dit moment is dit pandjeshuis zeven dagen per week open, dus ook op zondag. Ga je naar dit pandjeshuis en moet je er ver voor reizen? Kijk dan eerst even op de website van dit pandjeshuis voor de juiste openingstijden of bel ze even.

Related posts

One thought on “Amsterdam Centrum – Used Products

  1. […] Used Products Amsterdam Centrum Deze vestiging van Used Products in het centrum van Amsterdam is zeven dagen per week open, ook op […]

Leave a Comment