Search

Amsterdam Centrum – Stadsbank van Lening

Contant geld voor goud of zilver
De Stadsbank van Lening in Amsterdam Centrum is onderdeel van Gemeente Amsterdam en ligt in het hartje van het Centrum, vlakbij het Muntplein en de Dam. In totaal zijn er drie vestigingen van de Stadsbank. De Stadsbank van Lening neemt alleen gouden en zilveren sieraden in als onderpand. Als je dus contant geld nodig bent lever je hier je gouden ketting, gouden ring met diamant, zilveren broche of iets anders in en na taxatie krijg je meteen je geld of laat dit op je rekening bijschrijven. Vervolgens heb je een termijn waarin je het geld (met rente) terug dient te betalen waarna je je onderpand terug krijgt. Wanneer je dit laat verlopen wordt je waardevolle voorwerp eigendom van de Stadsbank van Lening die het kan verkopen of laten veilen.

Sieraden kopen
Deze Stadsbank van Lening in Amsterdam Centrum heeft een wisselend aanbod van gouden en zilveren sieraden die te koop zijn. Regelmatig zijn er gouden kettingen, zilveren hangers, ringen en nog veel meer te koop, vaak voor een lagere prijs dan wat je bij een juwelier zou betalen. Als je op zoek bent naar iets loont het dus om hier ook eens binnen te kijken.

Adres van de Stadsbank van Lening in Amsterdam Centrum
Nes 57
1012 KD, Amsterdam (Noord-Holland)

Overige gegevens van de Stadsbank van Lening in Amsterdam Centrum
Telefoonnummer: 14-020
Website: www.amsterdam.nl/sbl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van de Stadsbank van Lening voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment